"Gun jouw hoofd rust, uit rust komt de kracht"

Wil jij je volkomen ontspannen voelen en meer rust en ruimte in je hoofd en lichaam creëren?

Regelmatig heb je het gevoel dat je hoofd helemaal vol zit. Je wilt graag je hoofd leeg maken maar je weet niet hoe.

Wat als je de gedachten, gevoelens en emoties die je beperken kon veranderen?

Negatieve gedachten, het gevoel dat je in alles vast loopt en oud verdriet waar je nu wel eens van af wilt.

Wat als een eenvoudig lichaamsproces jou kon veranderen én jouw kijk op de wereld?

Ben jij toe aan verandering en wil jij jouw harde schijf zonder al teveel moeite eindelijk eens een keer opschonen?

Access Bars Hypnotherapie Just for You Beverwijk

Ik stel voor Access Bars.

32 punten op je hoofd die staan tot verschillende contexten in je leven en duizenden beperkingen tegelijkertijd loslaten met totaal gemak…
Geld, controle, creativiteit, verouderen, sexualiteit, lichaam, verdriet, vreugde, vrede, tijd, ruimte, bewustzijn, vriendelijkheid, dankbaarheid, communicatie, healing. Op deze 32 punten liggen alle gedachten, gevoelens, emoties, overwegingen en beslissingen opgeslagen die je hebt met betrekking tot de verschillende contexten. Door het zacht aanraken van deze drukpunten kan de oude ballast worden losgelaten waardoor er weer meer rust, ruimte, plezier en gemak ontstaat.

Ervaringen bij “Just for You”

Ik mocht onlangs een Access Bars behandeling ondergaan bij Natasja. Wat een mooie ervaring! Tijdens de behandeling was ik ontzettend ontspannen, iets waar ik normaal veel moeite mee heb. Ik werd van lieverlee gedachtenloos, en heel licht in mijn hoofd. Heerlijk gevoel, rust! Ik, control freak kan nu zelfs alles loslaten. Dit maakt het leven voor mij een stuk aangenamer. Ik heb veel meer positieve energie en ben echt een stuk vrolijker! Ontzettend blij met dit resultaat. Dit gevoel wil ik vast blijven houden. Mijn volgende afspraak staat al geboekt!

Monica (46)

Een stuk rustiger zo na mijn eerste Access Bars behandeling.
Natasja, ik wilde je nog even vertellen dat het lijkt of een heleboel stress gedachten gewoon weg zijn. Raar eigenlijk!
Ik kan mijn gedachten, ideëen en plannen veel beter managen merk ik. Ook slaap ik veel dieper. Ik ga de Access Bars behandeling zeker vaker doen bij je! Dank je wel Natasja en tot snel!

 

 

Robbert (21)

Zelf jouw Access Bars Behandeling inboeken!

Het is nu ook mogelijk om bij Praktijk Just for You jouw Access Bars Behandeling zelf online in te boeken. Nadat jij jouw Access Bars Behandeling hebt ingeboekt in de agenda, ontvang je automatisch een uitnodiging om jouw gegevens in te vullen en je ontvangt een afspraakbevestiging met alle informatie die jij nodig hebt! Handig en lekker snel! Wil je liever de Access Bars Boost van drie sessies boeken? Neem dan even contact met mij op.

Let op! Het is niet mogelijk om de SoulKey Therapy of Hypnotherapy behandelingen zelf online in te boeken.

“Het uitzicht van innerlijke rust wordt altijd verstoord door de misthoorn van het verstand.”

Hoe ziet een Access bars sessie eruit? Je ligt tijdens de behandeling ontspannen op de massagetafel en houd je kleding aan. Terwijl de punten op je hoofd zacht worden aangeraakt lig je heerlijk ontspannen. De meeste mensen vallen in slaap, maar heb je daar moeite mee en wil je liever praten is dat ook prima. Voor de behandeling maakt dat niets uit. Een sessie voor volwassenen duurt ongeveer 1 uur tot 1’5 uur. Bij kinderen tot 12 jaar duurt de sessie 30 tot 45 minuten.

"Door achter je te laten wat je niet meer nodig hebt, creëer je ruimte om te vinden wat jou vooruit brengt"

~Ingspire~

Ben jij eraan toe om al jouw negatieve gedachten achter je te laten?

Heb je een vraag?

Stuur deze dan via het onderstaande formulier, dan zal ik deze zo snel mogelijk beantwoorden.

3 + 11 =

Ik ga zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in mijn   privacybeleid