Leven zonder allergie? Dat kan!

Wil jij ook zonder snotteren en pijnlijke ogen genieten van de zomer?

De zomer komt eraan. Iedereen is blij en vrolijk. Eindelijk weer genieten van de zon. Maar jij ziet er als een berg tegenop.

Zou jij ook zo graag een lief hondje of katje willen?

Je zou niets liever willen dan zo’n pup of kitten in je armen sluiten, maar bij de gedachte alleen al krijg je jeuk.

Hoe heerlijk zou het zijn om gewoon eens spontaan onder een deken te kruipen zonder bang te zijn voor prikkende ogen en een jeukende neus?

Huisstofmijt, het zit overal en je wordt tureluurs van al dat soppen en schoonmaken. In plaats daarvan zou je ook weleens rustig een boek willen lezen.

Zou het niet heerlijk zijn? Een leven zonder allergie? Vrij van jeukende, prikkende ogen!

Een allergie is verschrikkelijk. Het heeft een sterk negatief effect op jouw leven. Bekende klachten bij een allergie zijn onder andere een verstopte neus of snotneus en jeukende, rode ogen. Aanhoudende allergieklachten kunnen een zware tol eisen. Ze kunnen je nachtrust verstoren, zodat je overdag vermoeid bent.  Daarnaast kunnen ze je stemming beïnvloeden en kun je je geïrriteerd voelen. Maar ongeacht een voedselallergie, hooikoorts of huismijtallergie, via hypnose kan dit vaak heel eenvoudig en zeer effectief worden opgelost. Het is eigenlijk ook heel eenvoudig. Zowel de allergie als de overgevoeligheid zijn namelijk een vorm van gedrag.

“Vergeet alle reden waarom het niet zou lukken, GELOOF  in die ene reden waarom het wel lukt!”

Wat gaan we samen doen? In de eerste sessie leren we elkaar wat beter kennen. We identificeren jouw allergie gedrag en bereiden we jouw onderbewuste alvast voor op de verandering die jij wilt maken. In sessie twee halen we het allergie gedrag weg en installeren we de verandering in jouw onderbewuste. In sessie drie bevestigen we de verandering in jouw onderbewuste, zodat jij weer vol voor het leven kan gaan. De sessies duren varieërend 1,5 tot 2 uur.

“Wacht niet op een goede dag. Maak er één!”

Wil jij een leven zonder allergie?

Heb je een vraag?

Stuur deze dan via het onderstaande formulier, dan zal ik deze zo snel mogelijk beantwoorden.

5 + 9 =

Ik ga zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in mijn   privacybeleid