Disclaimer

Algemeen

Praktijk Just for You, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Alkmaar onder nummer 75547775, is verantwoordelijk voor de inhoud van de website www.praktijkjustforyou.nl

Het is niet toegestaan om (gedeelten) hiervan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder schriftelijke toestemming. Voor persoonlijk, niet commercieel gebruik is deze toestemming niet nodig.

Als je gebruik maakt van de informatie op deze website geef je aan akkoord te gaan met onderstaande voorwaarden en bepalingen.

Inhoud

Je kunt geen rechten ontlenen aan de gegevens op deze website.

Praktijk Just for You streeft ernaar actuele en correcte informatie aan te bieden, maar kan niet garanderen dat alle opgenomen informatie in alle gevallen daadwerkelijk actueel, correct en volledig is.

Praktijk Just for You aanvaardt daarom in geen geval aansprakelijkheid in welke vorm dan ook, bij schade of letsel als gevolg van, of voortvloeiend uit het gebruik van de informatie van deze website. Voor eventuele verbeteringen van de opgenomen gegevens hou ik mij aanbevolen.

Hoewel ik alles in het werk stel om misbruik te voorkomen, is Praktijk Just for You niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website worden doorgestuurd of openbaar worden gemaakt.

Praktijk Just for You heeft uitsluitend de doelstelling geïnteresseerden in Hypnotherapie, Klankschaal Therapie, SoulKey Therapy en Iemt te informeren over de bijdrage die haar diensten in de meest ruime zin van het woord kan leveren aan het behoud van een goede gezondheid en/of het herstel daarvan. Daarnaast stelt zij deze geïnteresseerden op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van Hypnotherapie, Klankschaal Therapie, SoulKey Therapy en Iemt in relatie tot gezondheid in de breedste zin van het woord.

Praktijk Just for You kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de gepubliceerde informatie.

Medische diagnose

Deze site is niet bedoeld als vervanging van een medische diagnose en de lezer wordt nadrukkelijk geadviseerd zijn of haar arts te raadplegen voor specifieke informatie over zijn persoonlijke gezondheidssituatie.

Aan de berichtgevingen die Praktijk Just for You publiceert kun je geen rechten ontlenen en niet beschouwen als een aanbeveling om ziektes te behandelen.

Vragen of klachten

Heb je vragen/klachten of opmerkingen over mijn disclaimer?

Deze kun je e-mailen naar: info@praktijkjustforyou.nl