"Facebook WinActie"

SoulKey Therapy, de Mooiste Reis van je Leven!

Zou jij ook graag een reis willen maken die je nooit meer zal vergeten?

Een reis naar het binnenste van je ziel om daar antwoorden te krijgen die jij nodig hebt om jouw mooiste leven te leven.

Of misschien gun jij wel iemand de mooiste reis van zijn of haar leven?

Weet jij iemand die vastloopt in zijn of haar leven? Die wel wat hulp kan gebruiken, maar zelf de middelen er niet voor heeft?

Heb jij zin in een WinActie waar je vrij weinig voor hoeft te doen?

Doe dan mee aan mijn Facebook WinActie en maak kans op het zeer mooie SoulKey Therapy Traject bestaande uit twee sessies!

Hoe doe je mee aan de Facebook WinActie?

Via de link “Ja, ik wil graag meedoen!” te vinden onderaan deze pagina, kom je op de Facebook pagina van “Praktijk Just for You” Dan scrol je naar het FaceBook WinActie “De mooiste Reis van je Leven” bericht.
Om kans te maken op het mooie SoulKey Therapy Traject like je het WinActie bericht én vertel jij in een reactie onder het bericht waarom jij deze mooie zielenreis zou willen winnen. Gun jij iemand anders deze bijzonder, mooie reis? Tag dan de persoon die volgens jou zou mogen winnen én vertel in een reactie ook waarom nou juist die persoon zou mogen winnen. Degene die het bericht heeft geliked én de mooiste, leukste, grappigste, ontroerendste of de meest hilarische reactie onder het bericht plaatst maakt kans op het SoulKey Therapy Traject twv € 399,- euro!!

Verder zou ik het heel fijn vinden wanneer je ook de WinActie deelt op jouw persoonlijke facebook tijdlijn én zou ik het ook heel fijn vinden wanneer je mijn facebook bedrijfspagina “Praktijk Just for You” liked en/of volgt.

De WinActie wordt uitgeschreven door Praktijk Just for You te Beverwijk en is op geen enkele manier verbonden met Facebook en wordt ook op geen enkele wijze gesponsord, ondersteund of georganiseerd door Facebook. De informatie die je verstrekt door mee te doen aan de actie verstrek je dan ook niet aan Facebook maar aan Praktijk Just for You. Op de WinActie zijn actievoorwaarden van toepassing.

Ervaringen bij “Just for You”

Ik wist totaal niet wat ik moest verwachten en vond het ook best een beetje spannend. Maar Natasja stelde mij bij binnenkomst direct gerust. De SoulKey sessie heb ik als zeer bijzonder ervaren. Het gaf mij mooie inzichten en ik voel mij sinds de sessie heel anders. Positiever, vrijer en energieker. Een aantal weken voor deze sessie durfde ik niet alleen de supermarkt in. Een aantal dagen na de sessie ben ik dit weer aangegaan en ik ervaarde weer een sterk gevoel van zelfvertrouwen in mijzelf! Zo kreeg ik ook in mijn sessie contact met mijn overleden schoonvader en kon ik mijn vragen aan hem stellen, echt super mooi en heel bijzonder! Bedankt voor deze unieke, bijzonder mooie ervaring Natasja!

 

 

Stacey (32)

Wat een prachtige, mooie reis. Ik ben zeer onder de indruk. Natasja nam mij makkelijk en heel ontspannen mee naar de binnenwereld. Ik heb prachtige, mooie ervaringen opgedaan. Eigenlijk al mijn vragen zijn besproken en bekeken. Ook was het mooi om te zien wie ik in een vorig leven was, en dat ik daar weer heen mocht.
De rust die over mij heen is gekomen is onbeschrijfelijk. Dagen na de sessie sliep ik heel veel en is er nog veel losgelaten en opgeruimd. Laat het nog steeds lekker over mij heen komen want ik voel dat ik nog steeds in het proces zit.  Dit is echt een kadootje aan jezelf voor zelfontwikkeling en liefde. Lieve Natasja, ik ben je zeer dankbaar dat ik dit heb mogen ervaren. Je bent een Ster!

 

Daniëlle (53)

“Deuren worden geopend door je over te geven aan de dingen die op je pad komen”

Hoe ziet de SoulKey Therapy eruit?
Het traject bestaat uit twee sessies. In de eerste sessie laat ik je ervaren hoe het is en voelt om in hypnose te zijn. In deze sessie bespreken we ook wat jouw doel is en leren we elkaar wat beter kennen, zodat je met een vertrouwd en ontspannen gevoel de reis kan gaan maken. Ook kunnen we hier eventuele blokkades al een beetje opruimen. In de tweede sessie gaan we dan daadwerkelijk met de zielenreis beginnen. De eerste sessie duurt ongeveer anderhalf uur. De zielenreis zelf duurt ongeveer drie uur.

"Boven je oude zelf uitstijgen is afdalen naar de diepte om te kunnen transformeren naar een vorm die nu bij je past.

~Ingspire~

Wil jij ook kans maken om te transformeren in een vorm die nu bij je past? Doe dan nu mee aan de Facebook WinActie

“De Mooiste Reis van je Leven!”

Heb je een vraag?

Stuur deze dan via het onderstaande formulier, dan zal ik deze zo snel mogelijk beantwoorden. 
Let op; Heb je binnen 24 uur geen antwoord van mij gekregen, check dan even jouw spambox.
Je mag mij natuurlijk ook via de Whats App Button een berichtje sturen.

1 + 12 =

Ik ga zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in mijn   privacybeleid