Home » Blog » Hypnotherapie » SoulKey Therapy mijn Ervaring
SoulKey Therapy Blog Hypnotherapie Just for You Beverwijk

SoulKey Therapy mijn Ervaring

door | 15 nov, 2021 | Hypnotherapie

Graag wil ik hier mijn eigen ervaring van de SoulKey Therapy met jullie delen. En wat was dat een ontzettend mooie, bijzondere maar vooral ontroerende (zielen)reis die ik mocht maken.

Toen ik aan de training begon wist ik totaal niet wat ik moest verwachten. Ik had al veel over SoulKey Therapy gelezen en de training stond bovenaan mijn verlanglijstje. Het leek mij zo gaaf om mensen naar het binnenste van zichzelf te begeleiden, naar hun ziel. Ik wist nog niet dat ik het op zo’n mooie en bijzondere manier zou gaan doen.

Nadat we alle informatie, demo’s en technieken onder de knie hadden was het onze beurt om te gaan oefenen met elkaar. Mijn medecursist Wendy bracht mij in een diepe hypnose en mijn zielenreis kon beginnen. Ik had natuurlijk ook een aantal levensvragen. Vragen waar ik al tijden mee rondliep, dus ik was zeer benieuwd of ik daar antwoord op zou krijgen. Mijn SoulKey Therapy zielenreis kon beginnen.

En daar stond ik dan, voor de deur van mijn zielendom. Wat was ik nieuwsgierig! Maar voordat ik naar binnen mocht werd eerst de deur uitvoerig besproken. Daar kreeg ik mijn eerste inzichten. En ik was niet eens binnen! Ik vond het nu al geweldig! Mijn mooie deur ging daarna automatisch open en ik mocht naar binnen, mijn zielendom in. Daar waren verschillende mogelijkheden, maar je aandacht wordt getrokken naar daar wat jij nodig hebt.

Als ik er nu over nadenk begint het weer te gloeien van binnen. Mijn aandacht werd getrokken naar twee stoelen die achterin stonden. Ik nam plaats en Wendy vroeg me mijn gids op te roepen. En ja hoor, daar zat hij met een hele, grote glimlach op zijn gezicht en een Westmalle Trappist Triple biertje in zijn hand. Mijn vader! Mijn vader overleed in 2004 na een ziekbed van 4 jaar op 57-jarige leeftijd aan kanker. Hij was mijn gids, hij ging mij begeleiden en niet alleen in mijn zielenreis. Wat voelde dit ontzettend goed zeg!

Ik zal niet in elk woord uitleggen hoe mijn reis is verlopen want dan heb ik wel een schrift nodig, dus ik hou het wat korter.

Ik kwam op een gegeven moment in een vorig leven. Hoe bijzonder was dit! Ik was gewoon in een ander leven. Het was zo echt, zo realistisch. Ik heb hier veel inzichten gekregen wat mij ontzettend veel kracht heeft gegeven om door te gaan met waar ik nu mee bezig ben.

Op een gegeven moment kwam ik via een tunnel van licht terecht in leven tussen levens. Daar waren ook verschillende mogelijkheden, net zoals in de eerste ruimte. Eerst moest ik voorbij de gatekeeper en ja hoor! Ook de gatekeeper was die ouwe van mij. Hij stond daar weer met zijn pretoogjes en ondeugende smile van oor tot oor. Ook hier zou hij mij begeleiden.

Mijn aandacht werd als eerste getrokken naar de bibliotheek. Met mijn vader huppelend voorop liep ik naar de bibliotheek. Daar mocht ik mezelf inpluggen, en alle kennis en informatie die ik nodig had in mijn huidige leven zou ik hier kunnen krijgen. Dus ik plugde mezelf in, en op dat zelfde moment voelde ik allerlei schokjes door mijn lichaam heen gaan. Ik werd gewoon opgeladen! Het effect hiervan merk ik heel goed. Ik had altijd moeite om mensen vakkundig te woord te staan, nu stromen de woorden gewoon vloeiend uit mijn mond en weet ik precies wat ik moet zeggen!

Na de bieb zei mijn vader “Kom we gaan een biertje drinken” Met mijn vader weer huppelend voorop werd ik begeleid naar een ruimte wat later de zielengroep bleek te zijn. De deur ging open en…..Ik stond in het oude café van mijn ouders!! Het was één groot feest! Ik zag mijn twee beste vriendinnen voor me staan feesten en zingen, mijn moeder stond daar achter uit volle borst mee te zingen, mijn vader stond aan de andere kant van mij met zijn biertje in de lucht naar mij te lachen.  Allemaal mensen om mij heen en we zongen allemaal uit volle borst…

“S nachts na tweeën, dan gaan we met zijn allen naar beneden, dan weer naar boven waar we trouw beloven, dat wij vannacht niet meer slapen gaan” Ja, ja ‘s nachts na tweeën….!!

Is dit hilarisch dan!! hahaha Ik heb zo gelachen. Maar het bijzondere van dit was….Al die mensen om mij heen, behalve mijn ouders en mijn twee beste vriendinnen, hadden een blanco gezicht! Op het moment dat ik dat opmerkte kreeg ik als boodschap door…Dit zijn nieuwe mensen die jij nog gaat ontmoeten. Je bent niet alleen. Deze mensen helpen jou naar een volgend level. Betrouwbare mensen. De antwoorden en inzichten stroomden binnen tot mijn vader mij wenkte om weer verder te gaan.
Hij begeleidde mij al zingend de kroeg uit en iedereen, inclusief ikzelf zong met hem mee. Ik huppelde samen met mijn vader helemaal heppiedepeppie de zaak uit. Alle mooie inzichten en antwoorden nam ik met mij mee.

En toen vroeg mijn vader mij te gaan zitten. Met natuurlijk een biertje erbij zaten we samen bij een openhaard. Eerst wil ik jullie vertellen dat ik na de dood van mijn vader een groot schuldgevoel bij mezelf heb ontwikkeld over het feit dat ik te weinig voor hem had gedaan tijdens zijn ziekte en vlak voor zijn dood. Ik gaf mezelf onder andere de schuld dat hij doodongelukkig was gestorven.

Mijn vader heeft mij in dit gesprek bevrijdt van al mijn schuldgevoelens. Hij gaf antwoord op al mijn vragen, maar het mooiste was dat hij mij dingen vertelde die hij in zijn hele leven nog nooit tegen mij had gezegd. En hij was gelukkig! Hij had het nu prima naar zijn zin. Ik hoefde mij geen zorgen om hem te maken. Tranen stroomden over mijn wangen. Tranen van pure opluchting, vrijheid en geluk. Als laatste vertelde hij mij dat ik mijn pad moest vervolgen want ik was op de juiste weg. Hij zou altijd bij mij blijven.

Deze mooie SoulKey Therapy reis én dit contact met mijn vader zal ik mijn leven lang bij mij houden. Zo mooi, zo ontroerend, zo echt. Het heeft mij bevrijdt van schuldgevoelens die ik 18 jaar lang bij mij heb gedragen. Ik kreeg in deze zielenreis antwoorden die ik zo nodig had. Ik voel mij letterlijk een ander mens, krachtig, blij, opgelucht en vooral vrij! Gevoelens die ik de afgelopen jaren door alles wat er in mijn leventje is gebeurd kwijt was geraakt. Een reis om nooit meer te vergeten! Proost Ouwetje, untill we’ll meet again! :-))

Nieuwsgierig geworden naar wat SoulKey Therapie is? Klik hier

Over Natasja

Doordat ik verschillende mooie methodieken heb samen gevoegd ben ik in staat om jou op een leuke, ontspannen manier te verlossen van vervelende gewoontes en belemmeringen die jouw leven beperken.

Interessante Artikelen

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin