Home » Blog » Hypnotherapie » Stoppen met Roken en Hypnose
Stoppen-met-Roken-door-Hypnose

Stoppen met Roken en Hypnose

door | 22 apr, 2022 | Hypnotherapie

In Nederland rookt ongeveer 23% van de bevolking boven de 18 jaar en ouder. Heel veel van deze mensen willen heel graag Stoppen met Roken. In veel gevallen lukt dit niet, of lukt het een paar maanden en dan vallen ze weer terug in deze vieze gewoonte. Hoe komt dat toch? Dat veel mensen terugvallen?
Door op de volgende link te klikken De Theorie van Roken. kan je een Power Point openen. In deze Power Point wordt haarfijn uitgelegd wat roken precies met je doet.
Hij is gemaakt door één van mijn cliënten naar aanleiding van zijn Stoppen met Roken. Hij is na 50 jaar roken nu al acht maanden een Niet-Roker door het Stoppen met Roken door Hypnose. Hoe geweldig is dat! Zijn review kan je hier lezen.

Hypnose…Roken komt voornamelijk voort uit jouw onderbewuste. 95% van wat je doet, doe je onbewust automatisch. Het roken hoort daar zeker bij. Door middel van hypnose kan ik contact maken met jouw onderbewuste en daar kunnen wij samen hele mooie veranderingen aanbrengen waardoor jij voor altijd een Niet-Roker zal zijn en blijven.

Wil jij ook zo ontzettend graag voor altijd een Niet-Roker zijn en blijven? Sta jij daar voor 100% procent achter? Heb je alles al geprobeerd maar je valt toch elke keer weer terug? Wil jij Stoppen met Roken door Hypnose? Wacht dan niet langer en doe nu iets waar jouw toekomstige ik je heel dankbaar voor zal zijn. Het enige wat je hoeft te doen is hier te klikken en dan gaan wij er samen voor zorgen dat jij een gezonde toekomst tegemoet gaat.

Nog niet overtuigt? Open dan de Power Point, mocht je dat nog niet hebben gedaan. Een aanrader!

Tot snel!

Over Natasja

Doordat ik verschillende mooie methodieken heb samen gevoegd ben ik in staat om jou op een leuke, ontspannen manier te verlossen van vervelende gewoontes en belemmeringen die jouw leven beperken.

Interessante Artikelen

Gerelateerde artikelen

Onzekerheid

Onzekerheid

Onzekerheid doen we allemaal weleens, maar het kan ons leven enorm beperken. Met meer zelfvertrouwen sta je krachtiger.

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin