“Gun jezelf Rust, uit Rust komt de Kracht”

Hypnotherapie

Met Hypnotherapie is zo ontzettend veel mogelijk! Met deze bijzondere therapie kunnen veel klachten verminderen of verholpen worden. Omdat ieder mens uniek is en elke klacht of hulpvraag bij iedereen anders is, zou het niet correct zijn om hier te beweren dat bepaalde klachten geheel opgelost kunnen worden met hypnotherapie.

Met hypnotherapie werk je in het onderbewuste. We beschikken over een bewuste en een onderbewuste. Je kunt je denkwereld als het ware voorstellen als een ijsberg. Het topje van de ijsberg, welke zichtbaar is boven de waterspiegel, is ons bewuste en komt overeen met 5% van onze denkwereld . De overige 95% is ons onderbewuste en zit onder de waterspiegel en is dus niet zichtbaar.

Ons bewuste is ons denken, onze logica en wilskracht. In ons onderbewuste liggen onze emoties en beelden opgeslagen. Ons onderbewuste is dus een veel groter deel van ons. Terwijl ons bewuste veel beter zichtbaar aanwezig is. Tussen het bewuste en het onderbewuste zit het wateroppervlakte wat de ijsberg in twee ongelijke delen verdeeld, dit is je kritische mind die je verhindert om ‘onder water’ in het onderbewuste te kijken.

Ons denken zit dus in het bewuste en ons voelen zit in ons onderbewuste. Heel herkenbaar is, voor veel mensen, dat ze bijvoorbeeld precies weten hoe ze een probleem hebben maar ze zijn niet in staat iets aan het gevoel te veranderen, waardoor het probleem blijft bestaan.

Ons brein als harde schijf
Bedenk dat in het onderbewuste ons hele verleden is opgeslagen en dat is nog al wat. In het onderbewuste zitten al onze programma’s, onze automatismen, alles wat we hebben geleerd, al onze herinneringen, emoties en ervaringen. Je kunt het vergelijken met een hele grote harde schijf waarin alles ligt opgeslagen.

Alle informatie wordt op deze harde schijf opgeslagen. Elke ervaring die je ooit hebt gehad is in je onderbewuste, dus op deze schijf opgeslagen. Ook de ervaringen waar je op het moment dat het gebeurde niet van bewust was, zijn in je onderbewuste opgeslagen. Men denkt vaak dat het bewuste deel in controle is, omdat we daar ook mee denken, maar dit is niet het geval. Als je bewuste in controle zou zijn, zou het leven een stuk makkelijker zijn, omdat we dan precies zouden doen wat we weten dat goed voor ons is. (gezond eten, niet snoepen, veel bewegen, jezelf niet wegcijferen, duidelijke grenzen aangeven, etc.).

In het bewuste deel van je mind bevindt zich ook je wilskracht. Jouw wilskracht is heel erg krachtig, het nadeel van je wilskracht is dat je jezelf er continu aan moet herinneren het te gebruiken, het is niet automatisch. Denk maar aan de goede voornemens bijv. aan het begin van het jaar. Op het moment dat je verslapt, neemt het onbewuste het weer over en verval je in oude gewoonten. Dat is dus ook vaak een van de redenen waarom men bijvoorbeeld na stoppen met roken (op wilskracht) weer terug valt in het oude gedrag. Roken.

Kritische mind
Sommige delen van je kritische mind houden vast aan bepaalde patronen omdat ze denken jou daarmee te beschermen. De taak van het onderbewuste is ook om ons te beschermen. Maar willen we iets veranderen in ons leven, dan is het belangrijk dat de onderbewuste delen die tegen zijn, gaan meewerken en begrijpen dat de bescherming niet meer nodig is en jou zelfs tegenhoudt.
Met hypnose kom je voorbij de kritische mind in contact met je onderbewuste. In je onderbewuste kunnen we samen de veranderingen maken die jou helpen jouw doel te bereiken.

Welke klachten kunnen ingezet worden bij Hypnotherapie?

* Ongewenst gedrag
* Dwangstoornis
* Angsten, fobieën
* Burn out
* Concentratie problemen
* Depressieve gevoelens
* Emotionele uitbarstingen
* Nervositeit en spanning
* Verslavingen
* Slaapproblemen
* Stress
* Trauma

  Ik kan mijn klacht hier nergens terug vinden.

  Staat jouw klacht nergens tussen op mijn website, maar heb jij een klacht of probleem waar je maar niet vanaf lijkt te komen? Je hebt alle mogelijke therapieën al geprobeerd, maar niets heeft geholpen? Jij bent er bewust écht klaar voor om de verandering te maken die jij nodig hebt? Schroom dan zeker niet om contact met mij op te nemen. Dan maken we eerst, geheel vrijblijvend, een belafspraak en gaan wij samen kijken wat ik voor jou kan betekenen.

  Ervaringen bij “Just for You”

  Natasja liet mij kennis maken met hypnotherapie, wat ergens best spannend is als je moeite hebt met controle los laten. Maar zij geeft je direct het gevoel veilig te zijn en ik voelde mij daardoor al snel veilig genoeg om mij zo goed mogelijk over te kunnen geven aan haar en het proces en het over mij heen te laten komen. Natasje legt duidelijk uit wat het is en wat er gaat gebeuren en het thema wat je besluit te behandelen voelt daadwerkelijk lichter dan toen je er mee de deur in stapte. Maar de dagen na de behandeling, die zijn pas echt mind-blowing. Je ziet de verandering in gedrag, in mindset en in handelen, het is echt een herprogrammering van jezelf en je patronen. Maar this is not set in stone, je kan het veranderen en hypnotherapie is daar een heel fijn & bijzondere aanpak voor. Herken jij je in vastzittende patronen die je wilt doorbreken? Dan raad ik absoluut aan om met Natasja het gesprek aan te gaan en te kijken wat ze voor je kan betekenen, ze is super!

  Elisia (28)

  Sinds twee jaar had ik last van oorsuizen wat mijn nachtrust behoorijk verstoorde. Moedeloos was ik ervan. Onderzoeken gehad in het ziekenhuis en ik moest ermee leren even werd mij verteld. Toen ik dit met natasja besprak zei ze dat ze mij kon helpen door middel van Hypnotherapie. Drie keer geweest en wat was dat steeds weer een fijne belevenis!. Nadat ik nade laatste sessie weer “ontwaakte” uit de hypnose begon ik te huilen. Na twee jaar onrust was er nu rust in mijn hoofd! Wat een héérlijk gevoel! Nu 3 weken later geniet ik nog van de rust in mijn hoofd. Ik saap weer goed en ik krijg weer meer energie. Bij dat ik dit heb gedaan en ik kan het iedereen aanraden!

   

   

  Anita (51)

  “”Verandering is moeilijk in het begin, verwarrend in het midden en prachtig op het eind!”

  Wat gaan we samen doen? In de eerste sessie leren we elkaar wat beter kennen. We gaan samen kijken wat precies jouw probleem is en bereiden we jouw onderbewuste alvast voor op de verandering die jij wilt maken. Nog belangrijker hierin is, wat wil jij ervoor terug! In sessie twee halen we de belemmering weg en installeren we de verandering in jouw onderbewuste. In sessie drie bevestigen we de verandering in jouw onderbewuste, zodat jij weer vol voor het leven kan gaan. De kosten voor het traject bedraagt € 349,- euro waarbij de sessies ongeveer 1,5 tot 2 uur duren.

  "Door achter je te laten wat je niet meer nodig hebt, creëer je ruimte om te vinden wat jou vooruit brengt"

  ~Ingspire~

  Ben jij eraan toe om alle negativiteit die jou beperken achter je te laten?

  Heb je een vraag?

  Stuur deze dan via het onderstaande formulier, dan zal ik deze zo snel mogelijk beantwoorden.
  Let op; Heb je binnen 24 uur geen antwoord van mij gekregen, check dan even jouw spambox.
  Je mag mij natuurlijk ook via de Whats App Button een berichtje sturen.

  11 + 11 =

  Ik ga zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in mijn   privacybeleid