“Stop met vasthouden wat jou pijn doet, reik uit naar wat jou gelukkig maakt!”

Virtuele Maagband

De Hypnotische Maagverkleining
Veel mensen hebben last van overgewicht. Uiteraard kan iemand last hebben van een medische aandoening die gewichtstoename veroorzaakt. Maar er zijn ook mensen waar de oorzaak dieper ligt. Bij deze mensen spelen (onbewuste) emoties mee. Denk bijvoorbeeld aan stress, verdriet of onvrede. Veel mensen zeggen ook: “ik weet wel hoe ik gezond moet eten, maar toch pak ik weer chocolade, snoep of chips.”

Wanneer dit het geval is, zou je kunnen zeggen dat het eten of snoepen een uiting is. Maar wat ook precies de reden is, als je dit eetgedrag een tijdje volhoudt ontstaat er een bepaald patroon in je brein. Deze wordt dan iedere keer (onbewust) opnieuw opgevolgd.

Wanneer je jouw eetgedrag echt wilt veranderen en je wilt duurzaam op je gewicht blijven, dan is het belangrijk dat je onderbewustzijn en je bewustzijn samenwerken. Wist je dat 95% van ons gedrag wordt aangestuurd door ons onderbewustzijn? Begrijpelijk dat afvallen en op gewicht blijven heel lastig wordt als je dit alleen met je bewustzijn en wilskracht probeert te doen.

Door middel van hypnose maken we contact met jouw onbewuste en gaan we ervoor zorgen dat het patroon in jouw brein getransformeerd wordt. Daarnaast gaan we er ook voor zorgen dat jouw maag door middel van een virtuele maagband kleiner wordt.

Hoe ziet je maag er eigenlijk uit?
Van oorsprong heeft je maag de grootte van een kleine meloen. En ook daar zitten gradaties in. Iemand die structureel veel eet heeft een uitgerekte versie, een grotere meloen. Iemand die gewend is om minder te eten en te luisteren naar de signalen van het lichaam, daarvan heeft de maag de grootte van een kleine meloen. De meeste herkennen wel het gevoel wanneer je teveel hebt gegeten, een opgeblazen gevoel in je maagstreek dat zelfs pijnlijk kan zijn.

De hypnotische maagverkleining zorgt ervoor dat de maag van een meloen steeds kleiner wordt en uiteindelijk de grootte van een golfbal aanneemt. Het is alsof er een maagband is aangelegd. Fysiek blijft de maag uiteraard net zo groot als hij is, maar in je onbewuste is aan de bovenkant van de maag een zakje ter grootte van een golfbal gecreëerd.

De maag stuurt daardoor eerder signalen naar de hersenen toe dat je voldaan bent. Wanneer je daar naar luistert, stop je met eten. Door deze maagverkleining kun je simpelweg minder eten dan voorheen en toch een voldaan gevoel ervaren.

Effectieve behandeling
Het onderbewustzijn van de mens kent geen verschil tussen realiteit en verbeelding. Jouw lichaam zal in hypnose ervaren alsof er een echte maagband is geplaatst en de positieve suggesties omtrent jouw wenselijke eetgedrag voor waar aannemen.

De hypnotische maagverkleining is een effectieve behandeling en een veilig alternatief voor de echte maagoperatie met een vergelijkbaar slagingspercentage maar zonder enig risico op complicaties, zonder narcose, zonder littekens, zonder herstelperiode. En niet geheel onbelangrijk, financieel véél goedkoper! Wie wil dit nu niet?

Wat doet de Hypnotische Maagverkleining voor jou?
Jou weer energiek en fit op laten staan ’s morgens.
Jou blijvende verandering in eetgedrag geven waardoor je slank blijft.
Jou het verlangen geven meer te bewegen.
Jou het verlangen geven naar voedzaam en gezond voedsel.
Jou de motivatie geven om je doel te bereiken op bewust en onbewust niveau.
Jou weer laten Stralen!

Het traject Virtuele Maagband bestaat uit drie sessies en bedraagt € 349,- euro

 

“Soms moet je vergeten wat je voelt en onthouden wat je waard bent”

Ben jij klaar om te laten zien wat je waard bent?

Heb je een vraag?

Stuur deze dan via het onderstaande formulier, dan zal ik deze zo snel mogelijk beantwoorden. 
Let op; Heb je binnen 24 uur geen antwoord van mij gekregen, check dan even jouw spambox.
Je mag mij natuurlijk ook via de Whats App Button een berichtje sturen.

12 + 11 =

Ik ga zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in mijn   privacybeleid