“De verandering die je zoekt zit altijd in jezelf!”

Voel jij je moe, lusteloos en opgebrand en wil jij weer terug in jouw kracht komen?

Je zit al maanden in een burn-out, maar je wilt je leven weer terug. Vol energie en positiviteit weer lachen en stralen.

Blijven jouw gedachten continu in het verleden hangen?

Je hebt iets ergs meegemaakt in het verleden waar je niet van los komt, maar je wilt er nu voorgoed mee afrekenen.

Voel jij je down en kom jij maar niet uit die depressie?

Je wilt jouw leven weer terug. Weer met een lach kunnen genieten van de kleine dingen.

Het leven is veel te kort en te leuk om gevangen te blijven zitten in jouw probleem! Leef!

Geef jezelf de vrijheid om te leven zoals jij dat het liefst zou willen. Vrij, ontspannen en met plezier jouw dromen najagen. Trots op jezelf kunnen zijn. Weer elke ochtend wakker worden met een glimlach op je gezicht. De hele wereld weer aan kunnen. Lijkt je dat niet heerlijk? Ja hè? En het is mogelijk. Stap uit je kooi en gun jezelf die vrijheid en plezier. Veelal in drie sessies, met verschillende methodieken waaronder Hypnotherapie, IEMT of SoulKey Therapy kan jouw probleem voorgoed verleden tijd worden. Na het traject zal je ervaren dat er een grote last van je schouders af is gevallen. Veel relaxter in het leven staat. De controle weer over jezelf terug hebt en veel meer van het leven zal genieten!

 

“Geniet, Dans, Schitter en Straal. Kies er niet ééntje, maar doe het allemaal!”

Samen staan we sterk!

Ik werk altijd met drie sessies waarbij hypnotherapie is in te zetten bij ontzettend veel klachten zoals bijvoorbeeld angsten, burn-out, depressie, negatief zelfbeeld, onzekerheid, trauma’s,  stoppen met roken, belemmerende overtuigingen of nare gewoontes zoals nagelbijten. Hierbij gaan we kijken wat de oorzaak is en waar het is ontstaan. Daar trekken we het met wortel en al eruit. Daarna halen we de positieve eigenschappen die je al reeds bezit, maar verborgen zaten onder al dat onkruid weer omhoog, zodat jij weer volledig in jouw kracht komt te staan en jouw bloemen weer kunnen groeien en bloeien. Om te voorkomen dat deze gaan hangen is het een kwestie van regelmatig water geven. Zorg voor die mooie bloemen. Jij bent de enige die dat kan doen, niemand anders! Ik wil je daar heel graag bij helpen, samen staan we sterk!

“Ook jij zal weer met een smile op je gezicht wakker kunnen worden om te gaan genieten van het leven!”

Een ontspannen gevoel

Je zal veel relaxter in het leven staan. Je dankbaar bent voor de kleine dingen.
Vrij zijn.

Krachtig en zelfverzekerd

Je laat je door niemand meer iets wijs maken. Dat straal je uit! Je hebt het gevoel de hele wereld weer aan te kunnen. 

Leef je mooiste leven

Je gaat dingen doen die je voorheen nooit hebt gedaan. Je gaat ontdekken, leven en genieten!

Ervaringen bij “Just for You”

Ik had ontzettende last van vliegangst, maanden voordat ik moest vliegen had ik al stress en als het eenmaal zover was had ik hele erge paniekaanvallen.

Ik ben bij Natasja langs geweest en na 3 sessies kon ik over vliegen nadenken zonder er angstig van te worden.

Paar maanden later ben ik op vakantie gegaan en had totaal geen zenuwen voor het vliegen en heb zelfs een half uur geslapen in het vliegtuig!

Bedankt lieve Natasja!

Chanel (21)

Na jaren verschillende therapieën te hebben geprobeerd voor mijn paniek en angst…was hypnotherapie het laatste wat ik zou uitproberen.
Wat een bijzondere ervaring om in hypnose te gaan maar vooral wat een verbluffend effect het op mij heeft gehad.
Het mooiste cadeau wat ik heb gekregen, is mijzelf terug zonder paniek en angstaanvallen.

Natasja wat ben jij een bijzondere vrouw.
Zo lief rustig en geduldig..een ieder zal zich meteen bij jou op zijn gemak voelen.
Ook de klankschaal massage was een bijzonder goede ervaring bedankt voor alles!

Angelique (32)

"Je bent altijd maar één beslissing verwijderd van een totaal ander leven!"

Ben jij klaar om jezelf een leven te gunnen waarvan je tot nu toe alleen maar kon dromen?

“Veelgestelde vragen”

Wat houdt Hypnotherapie in?

Wanneer je hypnose combineert met therapie krijg je hypnotherapie. Hypnose op zich is geen therapie maar als je het combineert met therapie dan ontstaat hypnotherapie. De hypnotherapeut brengt je in hypnose en dan draagt de therapeut suggesties aan die je onderbewustzijn helpen je doelen te bereiken of je problemen uit de weg te ruimen.

Werking van het onderbewuste
Met hypnotherapie werk je dus in het onderbewuste. We beschikken over een bewuste en een onderbewuste. Je kunt je denkwereld als het ware voorstellen als een ijsberg. Het topje van de ijsberg, welke zichtbaar is boven de waterspiegel, is ons bewuste en komt overeen met 5% van onze denkwereld . De overige 95% is ons onderbewuste en zit onder de waterspiegel en is dus niet zichtbaar. Ons bewuste is ons denken, onze logica en wilskracht. In ons onderbewuste liggen onze emoties en beelden opgeslagen. Ons onderbewuste is dus een veel groter deel van ons. Terwijl ons bewuste veel beter zichtbaar aanwezig is. Tussen het bewuste en het onderbewuste zit het wateroppervlakte wat de ijsberg in twee ongelijke delen verdeeld, dit is je kritische mind die je verhindert om ‘onder water’ in het onbewuste te kijken. Ons denken zit dus in het bewuste en ons voelen zit in ons onderbewuste. Heel herkenbaar is, voor veel mensen, dat ze bijvoorbeeld precies weten hoe ze een probleem hebben maar ze zijn niet in staat iets aan het gevoel te veranderen, waardoor het probleem blijft bestaan.

Ons brein als harde schijf
Bedenk dat in het onderbewuste ons hele verleden is opgeslagen en dat is nog al wat. In het onderbewuste zitten al onze programma’s, onze automatismen, alles wat we hebben geleerd, al onze herinneringen, emoties en ervaringen. Je kunt het vergelijken met een hele grote harde schijf waarin alles ligt opgeslagen.
Alle informatie wordt op deze harde schijf opgeslagen. Elke ervaring die je ooit hebt gehad is in je onderbewuste, dus op deze schijf opgeslagen. Ook de ervaringen waar je op het moment dat het gebeurde niet van bewust was, zijn in je onderbewuste opgeslagen. Men denkt vaak dat het bewuste deel in controle is, omdat we daar ook mee denken, maar dit is niet het geval. Als je bewuste in controle zou zijn, zou het leven een stuk makkelijker zijn, omdat we dan precies zouden doen wat we weten dat goed voor ons is. (gezond eten, niet snoepen, veel bewegen, jezelf niet wegcijferen, duidelijke grenzen aangeven, etc.).

In het bewuste deel van je mind bevindt zich ook je wilskracht. Jouw wilskracht is heel erg krachtig, het nadeel van je wilskracht is dat je jezelf er continu aan moet herinneren het te gebruiken, het is niet automatisch. Denk maar aan de goede voornemens bijv. aan het begin van het jaar. Op het moment dat je verslapt, neemt het onbewuste het weer over en verval je in oude gewoonten. Dat is dus ook vaak een van de redenen waarom men na stoppen met roken (op wilskracht) weer terug valt in het oude gedrag. Roken.

Kritische mind
Sommige delen van je kritische mind houden vast aan bepaalde patronen omdat ze denken jou daarmee te beschermen. De taak van het onderbewuste is ook om ons te beschermen. Maar willen we iets veranderen in ons leven, dan is het belangrijk dat de onderbewuste delen die tegen zijn, gaan meewerken en begrijpen dat de bescherming niet meer nodig is en jou zelfs tegenhoudt.
Met hypnose kom je voorbij de kritische mind in contact met je onderbewuste. In je onderbewuste kun je de veranderingen maken die jou helpen jouw doel te bereiken.

 

Wat is hypnose eigenlijk, is het eng?

Hypnose is een soort trance. Bijna iedereen heeft in het dagelijks leven hypnotische ervaringen: je bent zo geconcentreerd bezig, dat je niet hoort dat iemand binnenkomt; je bent diep in gedachten tijdens het autorijden, zodat het lijkt of je een stukje hebt overgeslagen; of je gaat helemaal op in een bioscoopfilm en kunt niet geloven dat het al pauze is. Dit zijn allemaal vormen van spontane hypnose.

Hypnose is geen hocus pocus. De hypnotherapeut maakt gebruik van ontspanningstechnieken en het voorstellingsvermogen, vergelijkbaar met een dagdroom.

Als je ‘onder hypnose’ gaat, heb je daar zelf de regie over en die regie houd je ook.

Wat is hypnose niet?
Hypnose roept vaak associaties op van een toneelhypnotiseur, die mensen spectaculaire dingen laat doen zonder dat ze daar controle over hebben of het zich later kunnen herinneren. Hierdoor denken mensen dat ze in hypnose hun wil verliezen. Dit is zeker niet waar.

Een therapeut laat een cliënt niets tegen zijn of haar eigen wil doen. De cliënt is zich tijdens de trance wel degelijk bewust van wat er gebeurt en kan de suggesties van de therapeut in trance gebruiken om zijn geest te ontspannen en zich zo beter te voelen en te kunnen denken. Het is dus absoluut niet eng. Eerder ontspannend, verhelderend en verfrissend.

 

Wat is IEMT?

IEMT is een krachtige methodiek waarbij je rechtstreeks werkt met het gevoelssysteem. Er wordt met de ogen bewogen om verlichting te brengen.

Verschil IEMT en EMDR
Veel mensen vragen mij wat nu het verschil en de overeenkomst is tussen IEMT en EMDR.
Het zijn beide methodieken waar met oogbewegingen wordt gewerkt om verandering te creëren. Wetenschappelijk is aangetoond dat het werken met oogbewegingen effectief is. IEMT werkt ook met oogbewegingen. Het verschil is dat IEMT rechtstreeks met het gevoelssysteem werkt en naar de eerste keer teruggaat, naar het moment dat dit gevoel ontstaan is. Je hoeft dus niet eerst pratend met je cliënt te zoeken naar de kern van het probleem.

De transformerende werking van IEMT
Vanuit een trigger in het heden werk je met behulp van vragen terug naar de kern van het probleem. Dit is het moment waarop iemand heeft geleerd zich zo te voelen of te zijn. Door op deze herinnering oogbewegingen toe te passen instrueer je het brein om breder te kijken, en anders te denken en te voelen als het om deze herinnering gaat. Zo ontstaat er meer afstand, de herinnering wordt vager, en de emotionele lading verdwijnt. De herinnering wordt geneutraliseerd opgeslagen in het geheugen en zal niet langer impact hebben op het heden. Het brein heeft geleerd om op een andere manier te voelen of te zijn.
Naast het werken met de oogbewegingen, wordt er gewerkt aan bewustwording van de impact van fysiologie op stemming. De cliënt krijgt zo meer grip op zijn/haar gemoedstoestand.
IEMT werkt snel en effectief.

IEMT bij PTSS
IEMT heeft een speciaal behandelprotocol voor post-traumatische stress waarbij de cliënt niets over de inhoud hoeft te vertellen. Hierdoor kan snel en effectief gewerkt worden met de gevoelens, beelden en geluiden waar iemand last van heeft. Een groot voordeel van deze werkwijze is dat de cliënt niet de hele ervaring opnieuw hoeft te beleven. Dit is zeker bij traumatische ervaringen prettig voor zowel cliënt als coach therapeut.
Verder is IEMT heel goed in te zetten bij depressie, angsten en fobieën, stress, burn-out, verliesverwerking en negatieve emoties die jouw leven beperken.

IEMT kan niet toegepast worden bij;
* Alle voorkomende oogziektes (glaucoma, loslatend netvlies, zwart oog als gevolg van recent trauma)
* Neurologische stoornissen (ziekte van Meniere; symptomen tinnitus, duizelingen, gehoorverlies)
* Iemand met psychiatrisch ziektebeeld, psychotische ziektebeelden, psychotisch ziekteverleden)
* Wanneer nog moet worden opgetreden als getuige bij een strafrechtelijk proces,
* Wanneer er sprake is van vermijding van het reguliere medische of psychiatrische interventie)

IEMT in combinatie met een klankschaalbehandeling is ook een zeer krachtige en fijne methode om jou weer te laten genieten van het leven.

Kan ik ook bij je terecht om gewoon te komen ontspannen?

Ja zeker. Bij mij kan je ook een heerlijke klankschaalbehandeling boeken. Deze heeft ook een zeer helende werking zowel op lichaam als geest. Echt een kadootje voor jezelf. Wil jij weten wat de klankschaalbehandeling met je doet? Klik dan op de desbetreffende link.

Hoe lang duurt het voor ik resultaat heb?

Ieder persoon is natuurlijk verschillend. Na de sessie heb je in veel gevallen direct resultaat. In enkele gevallen kan het even duren voordat je resultaat merkt. Soms heeft het onderbewuste wat tijd nodig in het integreren van de veranderingen en komt het resultaat wat later. Na de sessie raad ik ook aan om de eerste 24 uur niet over de behandeling te praten en het onderbewuste zijn werk laten doen.

Krijg ik garantie?

Ik garandeer dat ik mij optimaal zal inzetten voor het meest snelle en efficiënte, gewenste resultaat. Resultaten garanderen zijn uiteraard onmogelijk, hoe graag ik dit ook zou willen toezeggen.
Een pil, een operatie, een advocaat, een psycholoog e.d. kunnen dit helaas ook niet.

Ervaringen bij “Just for You”

Na jarenlang veel energie en tijd te hebben gestoken in mijn persoonlijke groei, met veel resultaat, bleef ik aanlopen tegen een innerlijke blokkade. Deze blokkade hield mij heel lang tegen om de dingen te doen die ik graag wilde doen. Tot ik ‘bij toeval’, (ik geloof niet in toeval), hulp kreeg uit onverwachte hoek. Of ik interesse had om een keer hypnotherapie bij Natasja te proberen. Als cadeau.
Dat leek mij een heel goed idee. Wie weet was dat net wat ik nodig had.
Kort gezegd, samen met Natasja is het mij gelukt om een enorme sprong voorwaarts te maken. De innerlijke blokkade lijkt gesloopt en is er enorm veel ruimte ontstaan om mijn innerlijke kracht alle ruimte te geven en ben ik onmiddellijk in actie gekomen. Groei kent geen grenzen en soms heb je iemand nodig om je net dat zetje te geven dat je nodig hebt.
En wat Natasja betreft, een prachtig persoon met een gave om mensen verder te helpen. Een aanrader!

Hans (59)

Wat een bijzondere reis mocht ik doorlopen tijdens de SoulKey Therapy onder professionele begeleiding van Natasja! Ik mocht divers familieleden en mijn gids ontmoeten. Steeds weer met het doel voor ogen om mijn levensvragen beantwoord te krijgen. Ook ik mocht in een vorig leven een kijkje nemen. Ik wist mijn naam, het jaar en ik kon alle details nauwkeurig omschrijven en de reden ontdekken waarom ik in dit leven terug mocht kijken. Ik heb veel inzichten gekregen en het voornaamste bleek voor mij om te leren negatieve emoties los te laten. In de bibliotheek kon ik mezelf inpluggen en alle informatie downloaden die ik nodig had om nu een fijn leven te leiden. Het heeft wel een week geduurd voordat ik alles een plekje kon geven. SoulKey Therapy is een levens verrijkende ervaring die ik iedereen kan aanraden die inzicht wil in zijn levens vraagstukken. Dank je wel lieve Natasja voor deze mooie reis.

Marla (54)

Wil jij weer controle hebben over jouw leven? Genieten, Dansen, Schitteren en Stralen?

Laten we dan samen kijken wat voor jou de mogelijkheden zijn.