“De verandering die je zoekt zit altijd in jezelf!”

Voel jij je moe, lusteloos en opgebrand en wil jij weer terug in jouw kracht komen?

Je zit al maanden in een burn-out, maar je wilt je leven weer terug. Vol energie en positiviteit weer lachen en stralen.

Blijven jouw gedachten continu in het verleden hangen?

Je hebt iets ergs meegemaakt in het verleden waar je niet van los komt, maar je wilt er nu voorgoed mee afrekenen.

Voel jij je down en kom jij maar niet uit die depressie?

Je wilt jouw leven weer terug. Weer met een lach kunnen genieten van de kleine dingen.

Het leven is veel te kort en te leuk om gevangen te blijven zitten in jouw probleem! Leef!

Geef jezelf de vrijheid om te leven zoals jij dat het liefst zou willen. Vrij, ontspannen en met plezier jouw dromen najagen. Trots op jezelf kunnen zijn. Weer elke ochtend wakker worden met een glimlach op je gezicht. De hele wereld weer aan kunnen. Lijkt je dat niet heerlijk? Ja hè? En het is mogelijk. Stap uit je kooi en gun jezelf die vrijheid en plezier. Veelal in drie sessies, met verschillende methodieken waaronder Hypnotherapie, IEMT of SoulKey Therapy kan jouw probleem voorgoed verleden tijd worden. Na het traject zal je ervaren dat er een grote last van je schouders af is gevallen. Veel relaxter in het leven staat. De controle weer over jezelf terug hebt en veel meer van het leven zal genieten!

 

“Geniet, Dans, Schitter en Straal. Kies er niet ééntje, maar doe het allemaal!”

Samen staan we sterk!

Ik werk altijd met drie sessies waarbij hypnotherapie is in te zetten bij ontzettend veel klachten zoals bijvoorbeeld angsten, burn-out, depressie, negatief zelfbeeld, onzekerheid, trauma’s,  stoppen met roken, belemmerende overtuigingen of nare gewoontes zoals nagelbijten. Hierbij gaan we kijken wat de oorzaak is en waar het is ontstaan. Daar trekken we het met wortel en al eruit. Daarna halen we de positieve eigenschappen die je al reeds bezit, maar verborgen zaten onder al dat onkruid weer omhoog, zodat jij weer volledig in jouw kracht komt te staan en jouw bloemen weer kunnen groeien en bloeien. Om te voorkomen dat deze gaan hangen is het een kwestie van regelmatig water geven. Zorg voor die mooie bloemen. Jij bent de enige die dat kan doen, niemand anders! Ik wil je daar heel graag bij helpen, samen staan we sterk!

“Ook jij zal weer met een smile op je gezicht wakker kunnen worden om te gaan genieten van het leven!”

Een ontspannen gevoel

Je zal veel relaxter in het leven staan. Je dankbaar bent voor de kleine dingen.
Vrij zijn.

Krachtig en zelfverzekerd

Je laat je door niemand meer iets wijs maken. Dat straal je uit! Je hebt het gevoel de hele wereld weer aan te kunnen. 

Leef je mooiste leven

Je gaat dingen doen die je voorheen nooit hebt gedaan. Je gaat ontdekken, leven en genieten!

Ervaringen bij “Just for You”

Ik had ontzettende last van vliegangst, maanden voordat ik moest vliegen had ik al stress en als het eenmaal zover was had ik hele erge paniekaanvallen.

Ik ben bij Natasja langs geweest en na 3 sessies kon ik over vliegen nadenken zonder er angstig van te worden.

Paar maanden later ben ik op vakantie gegaan en had totaal geen zenuwen voor het vliegen en heb zelfs een half uur geslapen in het vliegtuig!

Bedankt lieve Natasja!

Chanel (21)

Na jaren verschillende therapieën te hebben geprobeerd voor mijn paniek en angst…was hypnotherapie het laatste wat ik zou uitproberen.
Wat een bijzondere ervaring om in hypnose te gaan maar vooral wat een verbluffend effect het op mij heeft gehad.
Het mooiste cadeau wat ik heb gekregen, is mijzelf terug zonder paniek en angstaanvallen.

Natasja wat ben jij een bijzondere vrouw.
Zo lief rustig en geduldig..een ieder zal zich meteen bij jou op zijn gemak voelen.
Ook de klankschaal massage was een bijzonder goede ervaring bedankt voor alles!

Angelique (32)

"Je bent altijd maar één beslissing verwijderd van een totaal ander leven!"

Ben jij klaar om jezelf een leven te gunnen waarvan je tot nu toe alleen maar kon dromen?

“Veelgestelde vragen”

Wat houdt Hypnotherapie in?

Wanneer je hypnose combineert met therapie krijg je hypnotherapie. Hypnose op zich is geen therapie maar als je het combineert met therapie dan ontstaat hypnotherapie. De hypnotherapeut brengt je in hypnose en dan draagt de therapeut suggesties aan die je onderbewustzijn helpen je doelen te bereiken of je problemen uit de weg te ruimen.

Werking van het onderbewuste
Met hypnotherapie werk je dus in het onderbewuste. We beschikken over een bewuste en een onderbewuste. Je kunt je denkwereld als het ware voorstellen als een ijsberg. Het topje van de ijsberg, welke zichtbaar is boven de waterspiegel, is ons bewuste en komt overeen met 5% van onze denkwereld . De overige 95% is ons onderbewuste en zit onder de waterspiegel en is dus niet zichtbaar. Ons bewuste is ons denken, onze logica en wilskracht. In ons onderbewuste liggen onze emoties en beelden opgeslagen. Ons onderbewuste is dus een veel groter deel van ons. Terwijl ons bewuste veel beter zichtbaar aanwezig is. Tussen het bewuste en het onderbewuste zit het wateroppervlakte wat de ijsberg in twee ongelijke delen verdeeld, dit is je kritische mind die je verhindert om ‘onder water’ in het onbewuste te kijken. Ons denken zit dus in het bewuste en ons voelen zit in ons onderbewuste. Heel herkenbaar is, voor veel mensen, dat ze bijvoorbeeld precies weten hoe ze een probleem hebben maar ze zijn niet in staat iets aan het gevoel te veranderen, waardoor het probleem blijft bestaan.

Ons brein als harde schijf
Bedenk dat in het onderbewuste ons hele verleden is opgeslagen en dat is nog al wat. In het onderbewuste zitten al onze programma’s, onze automatismen, alles wat we hebben geleerd, al onze herinneringen, emoties en ervaringen. Je kunt het vergelijken met een hele grote harde schijf waarin alles ligt opgeslagen.
Alle informatie wordt op deze harde schijf opgeslagen. Elke ervaring die je ooit hebt gehad is in je onderbewuste, dus op deze schijf opgeslagen. Ook de ervaringen waar je op het moment dat het gebeurde niet van bewust was, zijn in je onderbewuste opgeslagen. Men denkt vaak dat het bewuste deel in controle is, omdat we daar ook mee denken, maar dit is niet het geval. Als je bewuste in controle zou zijn, zou het leven een stuk makkelijker zijn, omdat we dan precies zouden doen wat we weten dat goed voor ons is. (gezond eten, niet snoepen, veel bewegen, jezelf niet wegcijferen, duidelijke grenzen aangeven, etc.).

In het bewuste deel van je mind bevindt zich ook je wilskracht. Jouw wilskracht is heel erg krachtig, het nadeel van je wilskracht is dat je jezelf er continu aan moet herinneren het te gebruiken, het is niet automatisch. Denk maar aan de goede voornemens bijv. aan het begin van het jaar. Op het moment dat je verslapt, neemt het onbewuste het weer over en verval je in oude gewoonten. Dat is dus ook vaak een van de redenen waarom men na stoppen met roken (op wilskracht) weer terug valt in het oude gedrag. Roken.

Kritische mind
Sommige delen van je kritische mind houden vast aan bepaalde patronen omdat ze denken jou daarmee te beschermen. De taak van het onderbewuste is ook om ons te beschermen. Maar willen we iets veranderen in ons leven, dan is het belangrijk dat de onderbewuste delen die tegen zijn, gaan meewerken en begrijpen dat de bescherming niet meer nodig is en jou zelfs tegenhoudt.
Met hypnose kom je voorbij de kritische mind in contact met je onderbewuste. In je onderbewuste kun je de veranderingen maken die jou helpen jouw doel te bereiken.

 

Wat is hypnose eigenlijk, is het eng?

Hypnose is een soort trance. Bijna iedereen heeft in het dagelijks leven hypnotische ervaringen: je bent zo geconcentreerd bezig, dat je niet hoort dat iemand binnenkomt; je bent diep in gedachten tijdens het autorijden, zodat het lijkt of je een stukje hebt overgeslagen; of je gaat helemaal op in een bioscoopfilm en kunt niet geloven dat het al pauze is. Dit zijn allemaal vormen van spontane hypnose.

Hypnose is geen hocus pocus. De hypnotherapeut maakt gebruik van ontspanningstechnieken en het voorstellingsvermogen, vergelijkbaar met een dagdroom.

Als je ‘onder hypnose’ gaat, heb je daar zelf de regie over en die regie houd je ook.

Wat is hypnose niet?
Hypnose roept vaak associaties op van een toneelhypnotiseur, die mensen spectaculaire dingen laat doen zonder dat ze daar controle over hebben of het zich later kunnen herinneren. Hierdoor denken mensen dat ze in hypnose hun wil verliezen. Dit is zeker niet waar.

Een therapeut laat een cliënt niets tegen zijn of haar eigen wil doen. De cliënt is zich tijdens de trance wel degelijk bewust van wat er gebeurt en kan de suggesties van de therapeut in trance gebruiken om zijn geest te ontspannen en zich zo beter te voelen en te kunnen denken. Het is dus absoluut niet eng. Eerder ontspannend, verhelderend en verfrissend.

 

Wat is IEMT?

IEMT is een krachtige methodiek waarbij je rechtstreeks werkt met het gevoelssysteem. Er wordt met de ogen bewogen om verlichting te brengen.

Verschil IEMT en EMDR
Veel mensen vragen mij wat nu het verschil en de overeenkomst is tussen IEMT en EMDR.
Het zijn beide methodieken waar met oogbewegingen wordt gewerkt om verandering te creëren. Wetenschappelijk is aangetoond dat het werken met oogbewegingen effectief is. IEMT werkt ook met oogbewegingen. Het verschil is dat IEMT rechtstreeks met het gevoelssysteem werkt en naar de eerste keer teruggaat, naar het moment dat dit gevoel ontstaan is. Je hoeft dus niet eerst pratend met je cliënt te zoeken naar de kern van het probleem.

De transformerende werking van IEMT
Vanuit een trigger in het heden werk je met behulp van vragen terug naar de kern van het probleem. Dit is het moment waarop iemand heeft geleerd zich zo te voelen of te zijn. Door op deze herinnering oogbewegingen toe te passen instrueer je het brein om breder te kijken, en anders te denken en te voelen als het om deze herinnering gaat. Zo ontstaat er meer afstand, de herinnering wordt vager, en de emotionele lading verdwijnt. De herinnering wordt geneutraliseerd opgeslagen in het geheugen en zal niet langer impact hebben op het heden. Het brein heeft geleerd om op een andere manier te voelen of te zijn.
Naast het werken met de oogbewegingen, wordt er gewerkt aan bewustwording van de impact van fysiologie op stemming. De cliënt krijgt zo meer grip op zijn/haar gemoedstoestand.
IEMT werkt snel en effectief.

IEMT bij PTSS
IEMT heeft een speciaal behandelprotocol voor post-traumatische stress waarbij de cliënt niets over de inhoud hoeft te vertellen. Hierdoor kan snel en effectief gewerkt worden met de gevoelens, beelden en geluiden waar iemand last van heeft. Een groot voordeel van deze werkwijze is dat de cliënt niet de hele ervaring opnieuw hoeft te beleven. Dit is zeker bij traumatische ervaringen prettig voor zowel cliënt als coach therapeut.
Verder is IEMT heel goed in te zetten bij depressie, angsten en fobieën, stress, burn-out, verliesverwerking en negatieve emoties die jouw leven beperken.

IEMT kan niet toegepast worden bij;
* Alle voorkomende oogziektes (glaucoma, loslatend netvlies, zwart oog als gevolg van recent trauma)
* Neurologische stoornissen (ziekte van Meniere; symptomen tinnitus, duizelingen, gehoorverlies)
* Iemand met psychiatrisch ziektebeeld, psychotische ziektebeelden, psychotisch ziekteverleden)
* Wanneer nog moet worden opgetreden als getuige bij een strafrechtelijk proces,
* Wanneer er sprake is van vermijding van het reguliere medische of psychiatrische interventie)

IEMT in combinatie met een klankschaalbehandeling is ook een zeer krachtige en fijne methode om jou weer te laten genieten van het leven.

Kan ik ook bij je terecht om gewoon te komen ontspannen?

Ja zeker. Bij mij kan je ook een heerlijke klankschaalbehandeling boeken. Deze heeft ook een zeer helende werking zowel op lichaam als geest. Echt een kadootje voor jezelf. Wil jij weten wat de klankschaalbehandeling met je doet? Klik dan op de desbetreffende link.

Hoe lang duurt het voor ik resultaat heb?

Ieder persoon is natuurlijk verschillend. Na de sessie heb je in veel gevallen direct resultaat. In enkele gevallen kan het even duren voordat je resultaat merkt. Soms heeft het onderbewuste wat tijd nodig in het integreren van de veranderingen en komt het resultaat wat later. Na de sessie raad ik ook aan om de eerste 24 uur niet over de behandeling te praten en het onderbewuste zijn werk laten doen.

Krijg ik garantie?

Ik garandeer dat ik mij optimaal zal inzetten voor het meest snelle en efficiënte, gewenste resultaat. Resultaten garanderen zijn uiteraard onmogelijk, hoe graag ik dit ook zou willen toezeggen.
Een pil, een operatie, een advocaat, een psycholoog e.d. kunnen dit helaas ook niet.

Ervaringen bij “Just for You”

Na jarenlang veel energie en tijd te hebben gestoken in mijn persoonlijke groei, met veel resultaat, bleef ik aanlopen tegen een innerlijke blokkade. Deze blokkade hield mij heel lang tegen om de dingen te doen die ik graag wilde doen. Tot ik ‘bij toeval’, (ik geloof niet in toeval), hulp kreeg uit onverwachte hoek. Of ik interesse had om een keer hypnotherapie bij Natasja te proberen. Als cadeau.
Dat leek mij een heel goed idee. Wie weet was dat net wat ik nodig had.
Kort gezegd, samen met Natasja is het mij gelukt om een enorme sprong voorwaarts te maken. De innerlijke blokkade lijkt gesloopt en is er enorm veel ruimte ontstaan om mijn innerlijke kracht alle ruimte te geven en ben ik onmiddellijk in actie gekomen. Groei kent geen grenzen en soms heb je iemand nodig om je net dat zetje te geven dat je nodig hebt.
En wat Natasja betreft, een prachtig persoon met een gave om mensen verder te helpen. Een aanrader!

Hans (59)

Wat een bijzondere reis mocht ik doorlopen tijdens de SoulKey Therapy onder professionele begeleiding van Natasja! Ik mocht divers familieleden en mijn gids ontmoeten. Steeds weer met het doel voor ogen om mijn levensvragen beantwoord te krijgen. Ook ik mocht in een vorig leven een kijkje nemen. Ik wist mijn naam, het jaar en ik kon alle details nauwkeurig omschrijven en de reden ontdekken waarom ik in dit leven terug mocht kijken. Ik heb veel inzichten gekregen en het voornaamste bleek voor mij om te leren negatieve emoties los te laten. In de bibliotheek kon ik mezelf inpluggen en alle informatie downloaden die ik nodig had om nu een fijn leven te leiden. Het heeft wel een week geduurd voordat ik alles een plekje kon geven. SoulKey Therapy is een levens verrijkende ervaring die ik iedereen kan aanraden die inzicht wil in zijn levens vraagstukken. Dank je wel lieve Natasja voor deze mooie reis.

Marla (54)

Wil jij weer controle hebben over jouw leven? Genieten, Dansen, Schitteren en Stralen?

Laten we dan samen kijken wat voor jou de mogelijkheden zijn.

Marije Spoor
Marije Spoor

geeft Praktijk Just for You een 5 sterren review

google
Marije Spoor
18 april 2024

Ik heb drie sessies bij natas gehad. Ik heb er onwijs veel aan gehad. Had onrust in me buik,slecht slapen, me geheugen en dat heeft ze zeker bij me verbeterd. Echt een aanrader je komt er herboren uit. Dank je Natasja!

google
Jacob Doets
11 maart 2024

Eind december moest de knop weer om! Vol goede moed stapte ik binnen bij Pullz Beverwijk. Daar werd ik fijn ontvangen door Natasja. Zij deed de intake met mij. Al snel zat ik bij haar op mijn praatstoel. Voelde eigenlijk snel vertrouwd en vertelde haar meer dan ik normaal doe bij iemand die ik niet ken🤗 Natasja nam alle tijd om te luisteren. Zij vertelde mij over haar praktijk en gaf me een folder mee. Thuis mezelf beetje ingelezen. En ik heb de stap gezet om me over te geven aan hypnose. Ik wilde rust in mijn hoofd en lijf. Er moest altijd heel veel van mezelf. Na een uitgebreid intakegesprek onderging ik mijn eerste behandeling. Wat een ervaring! Nooit gedacht dat nuchtere ik zover kon gaan. Na eerste behandeling was er een rust over me gekomen. Hoe mooi is dat. Er volgden nog 2 behandelingen. Er gebeurt veel op die momenten. Maar zo mooi, zo fijn en wat een top vrouw is Natasja. Een vakvrouw die weet wat ze doet. De laatste x was best pittig maar ik ben er sterker uitgekomen. Met meer vertrouwen en minder “‘moeten”. Wil je aan jezelf werken en je bent op zoek. Twijfel niet en naak een afspraak bij Natasja. Ik zeg uit de grond van mijn hart, dank je wel voor deze reis en ervaring. Liefs Ingrid

google
dennis dekker
3 maart 2024

Een tijd geleden een hele mooie reis samen. Met Natasja gemaakt via hypnotherapie, helaas niet aan de recencie toegekomen, maar bij deze.... ik kon me helemaal openstellen aan haar professionaliteit en hebben echt mooie dingen gedaan en zijn mooie dingen gebeurt.. echt een aanrader als je in de diepere lagen van jezelf terecht wilt komen ♥️.. Bedank lieve schat♥️♥️

google
angelique Smeding
22 februari 2024

Ruim 3 weken geleden ben ik onder begeleiding van Natasja een hypnose sessie aangegaan. Het was een mooie reis met veel liefde maar ook met donkere kanten. Gelukkig weet ik van de donkere kanten niets meer maar juist de mooie beelden, personen en ingevingen zijn me bijgebleven. Ik kwam een beetje onrustig uit de hypnose, maar ja, er was ook wel wat gebeurd. Mijn lichaam en geest hadden bijna een week nodig om te wennen aan mijn nieuwe ik zonder mijn blokkades/trauma’s van het verleden. Mede dankzij de goede nazorg en begeleiding kan ik zeggen dat ik nu meer innerlijke rust voel, meer vertrouwen heb in de toekomst, meer zelfliefde heb en veel bewuster leef. Dat voelt zo fijn! Dankjewel lieve vriendin, ik ben zo trots op je dat je na vele studies en een ijzersterk doorzettingsvermogen een zeer vakkundige therapeut bent geworden die haar vak met veel liefde, kracht, warmte en met een missie om mensen te helpen mag uitvoeren. Want dat is wat je zo graag wilt, mensen helpen. 🙏🍀❤️💫😘

google
Sterre Blok
4 december 2023

Waauw, wat een mooie ervaring. De klanken van de schalen. De rust en het opgeruimde gevoel in mijn lichaam na een fantastische klankschaal behandeling bij Natasja. Wat is zij gast vrij en zij stelt je direct op jouw gemak. Ze neemt de tijd en is echt een vrouw met kennis en passie. Een mega aanrader!

google
Esther Wisker
2 december 2023

Ik volg de praktijk Just for you op Facebook en was al langere tijd van plan om een hypnose sessie te plannen. Had het nog nooit eerder gedaan dus toen de winactie voorbij kwam voor een Hypnose Booster reageerde ik direct en ik won.! Het was een hele bijzondere ervaring. Ik kende Natasja al en het was heerlijk haar weer te zien. We hadden een voorgesprek en daar kwam uit dat ik weinig zelfvertrouwen en zelfliefde heb. Ook zou ik wat meer go with the flow willen leven. Ze ging in gesprek met mijn onderbewustzijn en ik gaf me over. Haar werkwijze vond ik heel liefdevol en doortastend. Ze was echt in gesprek en er gebeurde van alles. Te veel om het allemaal te benoemen. Na de sessie voelde ik een enorme blijdschap en dankbaarheid. De dagen erna waren heel erg emotioneel en best een zwaar gevoel maar na 3 dagen voelde ik dat er iets veranderd was. Ik kwam voor een uitdaging te staan die ik normaal gesproken had geaccepteerd. Dit keer niet haha, ik kwam voor mezelf op en wees diegene op haar gedrag.. Mijn zelfvertrouwen is gegroeid en laat makkelijker los. Dank je lieve Natas, je bent een prachtige ziel en heel professioneel. Liefs , Esther Wisker

google
Amina Elghandor
22 november 2023
google
wendy bos
22 november 2023

Hallo ik ben Wendy en al een paar keer bij Natasja gweest. Ik kom er heel uitgerust en blij vandaan. Heb in de afgelopen jaren heel veel meegemaakt en dat hakt erin . Door een aantal bezoeken ben ik echt opgeknapt. Natasja geeft je een fijn gevoel als je daar bent . Geen zweverig type gewoon een leuke meid. Af en toe een APK tje om even weer wat rustiger in m’n hoofd te worden . Echt een aanrader . Gr Wendy

google
Hetty Linger
21 november 2023

Natasja heb ik als een zeer deskundige therapeute ervaren. Ik heb veel baat bij de sessies gehad. Het is echt aan te raden, om een andere vorm van begeleiding te proberen.

google
jonna waal
21 november 2023
google
Jeannette Kievit
20 november 2023

Warm, begripvol, geruststellend met een heldere uitleg. Dat is Natasja en de klankschaal behandeling was heel fijn. Er viel een last van mijn schouders. Echt voor herhaling vatbaar.

Hypnotherapie sessie gedaan bij Natasja.Professioneel en goede sessie. Dank voor je hulp. Het heeft echt geholpen en snel een goed resultaat. Topper.

google
Monike Smit
20 november 2023
google
crispy crapto
14 juni 2023

Na een hoop jaren af en aan te roken, was ik er voor eens en altijd klaar mee. Ik heb verschillende methoden geprobeerd, maar niets werkte écht. Totdat ik bij Natasja terecht kwam. De hypno-sessies hebben mij lichamelijk en geestelijk op het sterke pad getrokken. Nog steeds geen behoefte aan een sigaret! En ik verwacht het met deze state-of-mind ook niet meer te krijgen. Ze doet het met volle overgave en zoveel know how. Bij haar voelde ik mij helemaal op mijn gemak om dit traject aan te gaan. Het was mij een waar genoegen om met Just For You samen te werken. Bedankt nogmaals, Een blije niet-roker!

Wauw! Wat heb ik toch een prachtige ervaring gehad tijdens mijn Soulkey reis. Natasja die stelt je helemaal op je gemak en ze is zo lief. Ik durfde mijn zelf helemaal over te geven. De eerste sessie kennis gemaakt met hypnose en een symbolenreis gemaakt, en dat was zo bijzo Ik had altijd een gevoel in mijn maag bij bepaalde situaties en tijdens deze reis is die verdwenen en heb ik een bijzondere symbool gekregen en prachtige kroon. En dat gevoel is compleet verdwenen, ben daar dankbaar voor. En niet te vergeten als Natasja gaat praten met je onderbewustzijn dat is echt fantastisch. De zielen reis was fantastisch ik heb zo veel mooie inzichten en antwoorden gekregen op de vragen waar ik al een tijd mee zat. Natasja ik ben jou enorm dankbaar voor deze mooie ervaring .

google
M. Oudt
27 april 2023

Voor mijn verjaardag dit jaar een klankschalenmassage gekregen van mijn moeder. Cadeaubon van Praktijk Just for You, verzorgd door hele vriendelijke en lieve Natasja. Ontvangst voelde al meteen goed. Natasja heeft van te voren alles uitgebreid met mij doorgenomen. Vervolgens een hele fijne behandeling gehad. Dit was oprecht genieten. Kwam heerlijk tot rust en na afloop nog een heerlijk ontspannend gevoel. Zou dit bedrijf zeker aanraden! Meer dan een massage en met langer resultaat. Kom hier zeker nogmaals terug! Liefs Miloe

google
Mirjam Schipper
9 maart 2023

Wat ben ik dankbaar dat ik Natasja ben tegen gekomen. Meteen voelde het goed en besloot ik hypnotherapie bij haar te gaan doen. In de zomer van 2020 kreeg ik voor het eerst een epilepsie aanval. Gelukkig konden ze geen bijzonderheden zien op de mri scan. Wel kwam er een diep verdriet omhoog. Alle gebeurtenissen uit mijn jeugd hielden me bezig. Samen met Natasja maakte we een reis. Het was mooi en emotioneel en daarna voelde ik me blij en energiek! Dankjewel, Natasja, dit zal ik nooit meer vergeten en raad het iedereen aan ❤️

google
Nathalie
7 februari 2023

December 2022 is mijn zoon bij natas geweest voor zijn boosheid, hij wilde rustig worden in zijn hoofd. Hij wilde gewoon geacepteerd worden door andere. Hij heeft zoveel mee gemaakt dat dit eigenlijk nogmaal was. Dus gingen we deze uitdaging aan. Er waren 3 sessies. Elke keer dat hij eruit kwam zag ik al een hele verdandering. Wij zijn als ouders en zijn zus zo blij dat hij sprongen vooruit maakt. Nu hebben wij gewoon een pubber in huis. Zelf is hij ook echt heel blij dat hij deze ervaring heeft mee mogen maken en heeft zeker geen spijt. Hij zegt wel eens had ik dit maar eerder gedaan. Mensen om ons heen vinden hem ook echt veranderd op school gaat het vele malen beter. Wij willen natas 1000 maal bedanken voor wat ze voor ons als ouders en zus maar zeker ook voor sidney heeft gedaan. Wij raden haar ook zeker aan. Echt een top vrouw

google
Angelique
5 november 2022

Na jaren verschillende therapieën te hebben geprobeerd voor mijn paniek en angst...was dit het laatste wat ik zou uitproberen. Wat een bijzondere ervaring om in hypnose te gaan maar vooral wat een verbluffend effect het op mij heeft gehad. Het mooiste cadeau wat ik heb gekregen, is mijzelf terug zonder paniek en angstaanvallen. Natasja wat ben jij een bijzondere vrouw. Zo lief rustig en geduldig..een ieder zal zich meteen bij jou op zijn gemak voelen. Ook de klankschaal massage was een bijzonder goede ervaring bedankt voor alles!

google
Joyce van der poel
22 september 2022

Ik ben ontzettend dankbaar dat ik bij Natasja een klankenschaal massage heb mogen doen. Dit was mijn eerste keer en wist niet goed was ik er van moest verwachten… ik denk dat net als bij veel je er eerst wat sceptisch over bent, maar wauw wat een mooie ervaring was dit! Na een prettige kennismaking ging ze aan de slag en heb ik mogen genieten van de klanken die ik zowel rondom als op mijn lichaam voelde. Toen ik mijzelf op een gegeven moment geheel kon ‘’overgeven’’ aan de massage kwam ik in een hele fijne en diepe ontspanning zowel lichamelijk als geestelijk. Na de massage voelde ik mij heel erg prettig en voelde ik ook echt verandering door de hele week heen, ik merkte dat mijn energie weer ging stromen en dat was iets waar ik best tegen aan liep voor de massage Ik ga dit 100% vaker doen! En zal het dan ook iedereen aanraden om dit te doen, ook als dit je eerste keer is en je er net zoals mij eerst wat sceptisch over bent. - Lieve Natasja, Het was een geweldige ervaring! Je bent zo een lieve en mooie vrouw. Ik heb mij de gehele afspraak en massage op mijn gemak gevoeld en dat komt voornamelijk door jou Je bent een prachtig mens en wens je alle geluk toe met jouw mooie praktijk!

google
Hans Beentjes
13 augustus 2022

Na jarenlang veel energie en tijd te hebben gestoken in mijn persoonlijke groei, met veel resultaat, bleef ik aanlopen tegen een innerlijke blokkade. Deze blokkade hield mij heel lang tegen om de dingen te doen die ik graag wilde doen. Tot ik ‘bij toeval’, (ik geloof niet in toeval), hulp kreeg uit onverwachte hoek. Of ik interesse had om een keer hypnotherapie bij Natasja te proberen. Als cadeau. Dat leek mij een heel goed idee. Wie weet was dat net wat ik nodig had. Kort gezegd, samen met Natasja is het mij gelukt om een enorme sprong voorwaarts te maken. De innerlijke blokkade lijkt gesloopt en is er enorm veel ruimte ontstaan om mijn innerlijke kracht alle ruimte te geven en ben ik onmiddellijk in actie gekomen. Groei kent geen grenzen en soms heb je iemand nodig om je net dat zetje te geven dat je nodig hebt. En wat Natasja betreft, een prachtig persoon met een gave om mensen verder te helpen. Een aanrader!

google
Rosa Remie
29 april 2022

Na 25 jaar een tic te hebben gehad en alles al te hebben geprobeerd, heeft Natasja mij geholpen hier vanaf te komen. Geen haar-draai tic meer, niks! Het was voor mij de eerste keer dat ik hypnotherapie volgde. Natasja legt alles duidelijk en rustig uit. Er is een ontspannen sfeer en Natasja laat je snel op je gemak voelen. Ik ben trots dat het is gelukt en heb meer rust! Ik ben Natasja dankbaar en zo blij dat ik deze stap gezet heb. Indien je hypnotherapie als een mogelijkheid voor je ziet, zou ik zeker even met haar bellen om te kijken of dit wat voor je is en je vragen te stellen!

google
Dennis Boer
4 april 2022

Via via bij Natasja terecht gekomen voor een hypnotherapie behandeling . Ik had momenten in me leven dat ik me onrustig voelde en niet goed in me vel zat . Was niet altijd even happy en daardoor ook wat negatief in me stemming . Doordat ik met Natasja in contact kwam en ze me heeft uitgelegd wat hypnotherapie inhield, heb ik dit met beide handen aangepakt . Na 2 behandelingen was ik rustig in me lijf en heb ik deze ervaring niet meer gehad . Ik kijk positief vooruit en ben vooral blij met mezelf . De 3de behandeling heeft Natasja me bekend gemaakt met klank schaal therapie. Wat was dit ontspannend en en een heerlijk gevoel . Ik kom zeker bij je terug voor een herhaling van de klank schaal . Natasja bedankt voor de fijne en relaxte behandeling .

google
Petra Van houten
25 februari 2022

Ik ben bij Natasja geweest voor een klank schaal massage .. wat een fijne behandeling was dat. Ze neemt alle tijd voor je en heeft van te voren ook een fijn gesprek met je waardoor ze je ook hele fijne tips meegeeft .. alles was ook netjes en schoon ..kom hier zeker nog eens terug…

google
Peter Dietz
28 januari 2022

Ik heb bij Natasja een 3-tal klankschaal behandelingen gekregen, welke voor mij zeer ontspannend en helend hebben gewerkt. Ik ben na ruim 20 jaar roken gestopt en had onder andere daardoor spanningen in mijn lijf en sliep heel slecht. Na elke behandeling ging het steeds wat beter en ben nu zo goed als weer ‘de oude’. Natasja is super relaxt. Ze legt alles goed en duidelijk uit wat ze gaat doen en neemt uitgebreid de tijd voor je. Ik ben zeker van plan terug te komen voor nog een paar sessies en wellicht nog een andere behandeling. Dank je wel Natasja! Groetjes Peter

google
Barbara Veldmans
9 januari 2022

Fijne klankschalen behandeling. Geeft een heerlijk ontspannen gevoel wat dagenlang doorwerkt. Natasja is zeer professioneel en je voelt je gelijk op je gemak. Aanrader!

google
Bert van der Schans
22 december 2021

Rookvrij! Gedurende mijn leven heb ik vele malen getracht te stoppen met roken. Dit waren echter pogingen gebaseerd op: Stoppen door wilskracht. Met andere woorden ik WIL niet meer roken. Deze pogingen kostte veel moeite en uiteindelijk begon ik weer met roken. Na een "Just for You" sessie bij Natasja,, was ik vrijwel direct rookvrij, dat wil zeggen ik was rookvrij, maar had af en toe een gewoonte momentje. Natasja heeft mij in één sessie gescheiden van mijn nicotinemonster en van mijn verslaving verlost. In plaats van op wilskracht niet meer roken, hoef ik helemaal niet meer te roken. Daardoor kost het mij geen enkele moeite. Ik ben gewoon rookvrij, net als iemand die nooit gerookt heeft. Bert (66)

google
Frank Harreman
13 december 2021

Ik was al bijna 40 jaar een roker en had al diverse pogingen ondernomen om van die verslaving af te komen. Toen zag ik een advertentie van Natasja langskomen. Vooropgesteld dat ik helemaal, maar dan ook helemaal niets heb met zweverige types of dingen. Maar ik dacht, geef het een kans en heb mij er helemaal voor open gesteld. En natuurlijk, ik wilde echt stoppen. Vanaf het eerste contact tot aan de laatste nazorg voelde het zeer vertrouwd. En nu, nu ben ik een gelukkige Niet-Roker!! Het was zoveel makkelijker om door die moeilijke, lichamelijke en geestelijke periode te komen, die periode waar ik altijd terug viel, omdat ik mij niet zo wilde voelen. Maar nu kon ik met weinig moeite deze ellende weerstaan!!

google
Yvon Koene
28 november 2021

Al meer dan 20 jaar loop ik al met fybromyalgie waardoor ik pijnklachten ervaar aan mijn bovenrug, schouderbladen, nek en schouders en hierdoor ook een verstoorde slaap heb! Ook heb ik al 100-den soorten therapieën gehad maar nooit hielp het, soms maar voor een paar uur! Gelukkig kwam Natasja op mijn pad en bood mij aan om bij haar klankschalen therapie te komen doen. In het begin was ik misschien wat sceptisch over wat klankschalen kunnen betekenen voor je lichaam, maar ach wat had ik te verliezen proberen kan nooit kwaad. Na de 1e behandeling kon ik t gewoon niet geloven dat ik bijna meteen al een hele verlichting voelde ! Echt met ongeloof heb ik daarna een hele goede week gehad. Ik heb nu een aantal behandelingen gehad en ik heb er echt heel veel baat bij! Het is vooral heel ontspannend en ik slaap ook veel beter de laatste tijd. Dus voorlopig en misschien wel nooit komt Natasja niet meer van mij af, hahaha, nee serieus…., ik weet nu dat klankschalen therapie zeker wat doet met je lichaam en ben ik ook heel erg dankbaar en blij dat ik eindelijk de juiste therapie gevonden heb! Tot volgende week weer Natasja 😘💋 Liefs Yvonne

google
Stacey
31 oktober 2021

Ik wist totaal niet wat ik moest verwachten en vond het ook best een beetje spannend. Maar Natasja stelde mij bij binnenkomst direct gerust. De SoulKey sessie heb ik als zeer bijzonder ervaren. Het gaf mij mooie inzichten en ik voel mij sinds de sessie heel anders. Positiever, vrijer en energieker. Een aantal weken voor deze sessie durfde ik niet alleen de supermarkt in. Een aantal dagen na de sessie ben ik dit weer aangegaan en ik ervaarde weer een sterk gevoel van zelfvertrouwen in mijzelf! Zo kreeg ik ook in mijn sessie contact met mijn overleden schoonvader en kon ik mijn vragen aan hem stellen, echt super mooi en heel bijzonder! Bedankt voor deze unieke, bijzonder mooie ervaring Natasja! Stacey (32)

google
danielle Venema
31 oktober 2021

Lieve natasja, Wat een prachtig mooie reis, ben zeer onder de indruk. Je neemt me makkelijk en heel ontspannen mee naar de binnen wereld. Ik heb prachtig mooie ervaringen gezien, eigenlijk al mijn vragen zijn besproken en bekeken, ook was het mooi om te zien wie ik in een vorig leven was, en dat ik daar weer heen mag. De rust die over mij heen is gekomen is onbeschrijfelijk. Dagen na de sessie sliep ik heel veel en is er veel losgelaten en opgeruimd. Laat het nog steeds lekker over me heen komen, we zijn nog steeds in het proces dat voel ik, ook beleef ik de reis nog vele malen in gedachten en dromen, daardoor kun je echt al het negatieve opruimen en het positieve er voor terug plaatsen. Lieve natasja ik ben je zeer dankbaar dat ik dit heb mogen ervaren, en mee maken. Je bent een ster. Dit is echt een kadoo aan jezelf voor zelf ontwikkeling en liefde. Nogmaals dank

google
Michel H
24 september 2021

Geweldige resultaten gehaald met Natasja haar hypnotherapie, kan het iedereen, ook de non believers in deze methode, aanraden.

google
Peet Koene
15 september 2021

Hallo, ik ben met Natasja in contact gekomen via mijn vrouw Yvon. En omdat ik verschillende dingen onder mijn leden heb, stelde Natasja voor om eens bij haar langs te komen. Dat heb ik gedaan 2x een sessie meegemaakt, en dat was zo bijzonder en positief dat ik er helemaal blij van werd. En de derde sessie was helemaal de waanzin ten top. Ik was in het lichaam van Marco van Basten gekropen. Wist niet wat ik meemaakte, maar ik denk Marco ook. Zooo bijzonder. Dank je wel Natasja. 1 woord geweldig. Gr Peter k

Dankje Dankje Dankje Natasja 🙌🏻

Fantastisch geholpen door nathasja na het overlijden van mijn man , ik heb hypnose gehad ,Ook voor mijn eet verslaving , heel veel kilo's aangekomen .dank je nathasja 💋💋

google
Daantje Agerbeek
25 april 2021

Hypnotherapie gedaan bij Natas, super fijne en strakke begeleiding. Ze weet waar ze mee bezig is en ze heeft mij super goed geholpen. Ik ben blij met mn nieuwe ik! Het is nu rustig in mn hoofd en in mn lijf en ik ga nu makkelijker om met mn uitdagingen😊dank je wel dat je samen met mij deze reis hebt gemaakt💝

google
Scarlett Meijer
24 april 2021

Zo blij geworden! Ik heb bij Natas de accesbars gedaan om met name mijn hoofd meer rust te geven en als toetje heb ik mogen ervaren hoe het is om onder hypnose te gaan. Natas doet dit met heel veel energie, aandacht en liefde om je te helpen. Het voelde veilig en vertrouwd maar vooral heel bijzonder. Je bent weg, maar toch hoor je alles. Ik kan alleen maar zeggen dat dit een hele bijzondere ervaring is. Ik werd er zo blij van. Ik raad het je van harte aan.

google
judith Keijzer
10 maart 2021

Lieve Natasja, Heel hartelijk dank namens Suus en mij voor je hulp met Suus haar eetprobleem. Suus vond het heel fijn om bij je te komen. Suus heeft moeite gehad met (warm)eten vanaf het moment dat ze vast voedsel zou moeten gaan eten. Al vele therapieën gevolgd en naar vele oplossingen gezocht, maar altijd zonder resultaat. Totdat ik las over hypnotherapie, ik dacht dat moet het zijn. En dat klopt. Na 3 sessie bij Natasja reden we in de auto naar huis en zei Suus huilend: Mam, na 15 jaar heb ik geen eating disorder meer. Wat was ze opgelucht en wat viel er een last van haar af. Wat een geweldige mindset, wat ongelooflijk mooi. We zijn er enorm blij en dankbaar voor. Nogmaals dankjewel Natasja. liefs Judith

google
Henk Cruiming
3 maart 2021

Door de hypnotherapie van Natasja ben ik sinds 30 van mijn nagelbijten af. Zo super blij mee. Thx Natasja

google
annemarie lesage
29 december 2020
google
Elisia Logman
5 november 2020

Natasja liet mij kennis maken met hypnotherapie, wat ergens best spannend is als je moeite hebt met controle los laten. Maar zij geeft je direct het gevoel veilig te zijn en ik voelde mij daardoor al snel veilig genoeg om mij zo goed mogelijk over te kunnen geven aan haar en het proces en het over mij heen te laten komen. Natasje legt duidelijk uit wat het is en wat er gaat gebeuren en het thema wat je besluit te behandelen voelt daadwerkelijk lichter dan toen je er mee de deur in stapte, soms zelfs helemaal weg. Maar de dagen na de behandeling, die zijn pas echt mind-blowing. Je ziet de verandering in gedrag, in mindset en in handelen, het is echt een herprogrammering van jezelf en je patronen. Je bent niet een bepaald patroon, maar je gedraagt je ernaar (vanuit welke reden dan ook!). Maar this is not set in stone, je kan het veranderen en hypnotherapie is daar een heel fijn & bijzondere aanpak voor. Herken jij je in vastzittende patronen die je wilt doorbreken? Of andere dingen die je graag aan wilt gaan van jezelf? Dan raadt ik absoluut aan om met Natasja het gesprek aan te gaan en te kijken wat ze voor je kan betekenen, ze is super!

google
robbert rutte
30 augustus 2020

Een stuk rustiger zo na mijn eerste Access Bars behandeling. Natasja, ik wilde je nog even vertellen dat het lijkt of een heleboel stress-gedachten gewoon weg zijn. Raar eigenlijk! Ik kan mijn gedachten, ideeën en plannen nu veel beter managen, merk ik. Ook slaap ik veel dieper. Ik ga de Acces Bars zeker vaker doen bij je! Dank je wel Natasja en tot de snel! Robbert

google
Sam Sam
29 maart 2020

Met succes en zonder terugval momenten ben ik nu een NIET-roker door Natasja haar hypnotherapie Stoppen met Roken. Na meerdere mislukte pogingen, had ik niet verwacht dat het ooit zo makkelijk zou zijn om te stoppen met roken. 1 sessie was voldoende, echt geweldig! Ontzettend bedankt, het heeft mijn leven in positieve zin compleet veranderd. Een aanrader voor iedereen die wilt stoppen met roken!

google
Sabine Groenewoud
19 maart 2020

Fantastische reiki sessies gehad van Natasja. Ik heb een mooi traject mogen volgen. Ik zat in een hele moeilijke periode met veel stress en verdriet. De reiki behandelingen gaven mij zoveel rust! Echt heel erg bijzonder. Ik heb mijn balans weer helemaal teruggevonden. Wat een fijne energie! Topvrouw.

google
XJJ Scholte
12 maart 2020

Op moment van schrijven nu 3 maanden een niet roker !! Wat heeft deze therapeute mij goed geholpen, een aanrader. Hele fijne , goede en duidelijke begeleiding en ze blijft je zeker 2 maanden ondersteunen. Een Topper !!

google
BSimis
6 maart 2020

Na jarenlang allerlei diëten geprobeerd te hebben zonder het gewenste resultaat. Toen kwam ik eindelijk bij Natasja Just For You terecht. En binnen 4 maanden eigenlijk zonder moeite was ik 9 kilo kwijt. Lieve Natas ik ben zo blij met je. Zit nu heerlijk in mijn vel.

google
Agnes Bus
15 december 2019

Ik ben al voor diverse behandelingen bij Natasja Boers geweest. Hypnotherapie en Reiki. Met hypnotherapie heeft ze mij zelfvertrouwen gegeven en met Reiki juist de rust. Haar stem is fijn om te horen tijdens de hypnotherapie en ze komt heel professioneel over. Je voelt je direct op je gemak. Ik raad iedereen dan ook aan om de gok te wagen en een keer langs Natasja te gaan. Veel succes met alles en tot snel. Agnes

google
Edwin De graaf
4 december 2019

Ben 17 juni bij hypnotherapie "just for you" geweest om te kijken of ik eindelijk is van me ROOK probleem af kon komen. Had al menigeen geprobeerd maar hield het meestal niet langer vol dan hooguit 1 a 2 weken. Ben hier naar toe gegaan onder het mom van , niet geschoten is altijd mis. Ben een vrij nuchter persoon en had zoiets van ik laat het over me heen komen en zie wel wat eruit komt. Nou , ik kan meedelen dat het nu 4 december is en ik nog niet een minuut meer aan het roken heb gedacht. Ben "just for you" dan ook zeer dankbaar en kan het een ieder die echt maar dan ook echt wil stoppen met roken en niet meer weet hoe zeker aanraden. Natasja , bedankt voor alles en je weet wat we nog steeds zeggen " ik rook niet"