"De klank begint daar waar de woorden stoppen"

Heb jij zin in een ontspannende massage maar hou jij liever je kleren aan?

Deze vorm van massage wordt over de kleding heen gegeven. Het enige wat je hoeft uit te doen zijn; schoenen en eventueel een riem of sieraden.

Heb jij last van rugpijn, fybromyalgie, artrose, MS of andere lichamelijke klachten?

Door mijn klankschaaltherapie zul jij aanzienlijk meer verlichting voelen in jouw lichamelijke klachten.

Ben jij emotioneel uit balans en heb je het gevoel dat je volledig vast zit?

Klankschaaltherapie zorgt ervoor dat door middel van mijn zeer effectieve klankschaalmassage jouw emotionele blokkades opgelost worden.

Klankschaal Therapie Just for You Beverwijk
Klankschaalbehandeling-Hypnotherapie-Just-for-You-Beverwijk

Klankschaalmassage, een enkele reis naar verlichting in lichaam en geest.

Dat klank en geluid gezond is voor lichaam en geest bestaat eigenlijk al heel lang. Klanken van de klankschaal wordt al duizenden jaren gebruikt om een lichaam wat uit zijn evenwicht is, terug in balans te brengen. Door het ritme en door de frequentie van de klanken kunnen we onze hersengolven meenemen en wordt het mogelijk om ons normale bewustzijn terug te brengen naar een ontspannen staat en zelfs naar een meditatieve of slaap staat. Een klankschaalmassage helpt je zo om geestelijk en lichamelijk in ontspanning te komen en kan het herstellend vermogen van je lichaam zijn werk doen. Maar niet alleen de klanken doen zijn werk. De trillingen van de klankschaal resoneren diep door alle huidlagen heen tot cel niveau. Daardoor zullen lichamelijke klachten aanzienlijk verminderen.

Ervaringen bij “Just for You”

Ik ben bij Natasja voor een klankschaalmassage geweest omdat ik vaak veel spanning voel in mijn spieren, vooral tussen mijn schouderbladen.
Nadat Natasja de klankschalen begon aan te slaan zakte ik weg in een heerlijke, diepe ontspanning. Na de behandeling voelde ik direct de energie weer in mijn lichaam stromen, maar ik voelde ook direct de verlichting in mijn spieren en de pijn tussen mijn schouderbladen was zo goed als verdwenen! Ik ben superblij en zal zeker terugkomen. Een aanrader dus!

Karin (42)

Omdat Natasja moest oefenen voor haar klankschaaltherapie opleiding vroeg ze mij of ze mijn artrose mocht behandelen met klankschaaltherapie. Met enige scepte ging ik akkoord. Ik heb dus erge artrose in mijn handen. Ik dacht, baat het niet dan schaadt het niet. Tot mijn grote verbazing was de pijn na één behandeling al een heel stuk minder! Nu na 5 behandelingen is de pijn voor een groot deel verzacht en zijn mijn vingers minder stijf. Natasja hoeft nu niet meer te oefenen want ze is nu profesioneel klankschaalmassage therapeute, maar ik ga door met de behandelingen. Het is het geld dubbel en dwars waard! Tot snel Natasja!

 

 

Janet (70)

Zelf jouw Klankschaalbehandeling inboeken!

Het is nu ook mogelijk om bij Praktijk Just for You jouw Klankschaalbehandeling zelf online in te boeken. Nadat jij jouw Klankschaalbehandeling hebt ingeboekt in de agenda, ontvang je automatisch een uitnodiging om jouw gegevens in te vullen en je ontvangt een afspraakbevestiging met alle informatie die jij nodig hebt! Handig en lekker snel!

Let op!! Het is niet mogelijk om andere behandelingen zelf online in te boeken.

“Sluit je ogen en laat de klank jouw ziel bespelen”

Hoe ziet een klankschaalmassage sessie eruit? Eerst hebben we een kort kennismakingsgesprekje. Daarna neem je plaats op de massagetafel. Je houdt je kleding aan. Tijdens de behandeling plaats ik de klankschalen op en rondom jouw lichaam. Deze sla ik zachtjes aan. Door het geluid van de klanken zal je in een zeer ontspannen staat terecht komen. Na afloop zal je verlichting in zowel lichaam als geest voelen. Dan drinken we samen nog wat en hebben we nog even een kort nagesprekje. De complete sessie duurt ongeveer 90 minuten. De rugzijde sessie duurt ongeveer 60 minuten.

"Klank kleurt het leven zoals de zon de dag kleurt"

Wil jij ook kleur aan je leven geven?

Heb je een vraag?

Stuur deze dan via het onderstaande formulier, dan zal ik deze zo snel mogelijk beantwoorden. 
Let op; Heb je binnen 24 uur geen antwoord van mij gekregen, check dan even jouw spambox.
Je mag mij natuurlijk ook via de Whats App Button een berichtje sturen.

4 + 11 =

Ik ga zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in mijn   privacybeleid