“Mijlpalen zijn er om slingers aan op te hangen”

Moeiteloos een Niet-Roker zijn én blijven door middel van Hypnotherapie

Met Hypnotherapie kan ik door middel van hypnose contact maken met jouw onderbewustzijn om dáár de verandering te maken die jij nodig hebt om voorgoed een Niet-Roker te zijn. Een Niet-Roker?? Ja, een Niet-Roker! Een ex-roker zal atijd aan een sigaretje blijven denken. Die zal het altijd blijven missen. Een Niet-Roker heeft geen enkele gedachte en geen enkele behoefte aan een sigaret. Dus als je geen enkele gedachte of behoefte hebt aan een sigaret, waarom zou je er dan één opsteken?

Voor altijd een Niet-Roker zijn en blijven zonder al teveel ontwenningsverschijnselen in maar één sessie? Kan dat? Ja! De kracht van hypnose is enorm en er is meestal maar één sessie nodig om definitief af te rekenen met die nare en vieze gewoonte. Hoe dat werkt? Het is dus aangetoond dat de lichamelijke ontwenning van nicotine eigenlijk heel licht is. Anders zou je ’s nachts wel wakker worden omdat je enorme behoefte hebt aan een sigaret. Er is ook nog niemand verslaafd geweest aan nicotinepleisters. De verslaving zit dus met name in je hoofd. Om specifieker te zijn: in je onderbewuste. Ik, als hypnotherapeut her-programmeer jouw onderbewuste zodat er nieuw gedrag wordt gecreëerd. Nieuw gedrag, die beter, gezonder en veiliger is voor jou dan die sigaret opsteken.

Daarnaast laat ik je na de sessie nog niet vallen. Je krijgt van mij een mp3 mee naar huis die jouw onderbewuste versterkt om een Niet-Roker te zijn en te bijven én ontvang je van mij nog één maand nazorg. Stoppen met Roken was nog nooit zo makkelijk!

Is dit ook herkenbaar voor jou?

* Je vaak automatisch een sigaret tussen je vingers hebt?
* Bij bepaalde mensen en momenten een sigaret wilt opsteken?
* Je al meerdere pogingen hebt gedaan om te stoppen met roken?
* Dat het gewoon niet lukt en daardoor de hoop verliest?
* Dat je je schaamt tegenover je kinderen?
* Je walgt van je eigen lichaamsgeur en adem?
* Dat vervelende rokers hoestje wat steeds erger wordt?
* Je tanden zijn allang niet meer wit maar geel?
* Je huid in je gezicht is helemaal grauw van het roken?
* Dat je al hevig staat te hijgen als je een trap oploopt?
* Helemaal buiten adem bent als je speelt met je kind(eren)?
* Dat je € 3000,- euro per jaar kwijt bent aan die stinksigaretten!
* Dat je nu voor eens en voor altijd een Niet-Roker wilt zijn!

   

  Stoppen met Roken Hypnose

  Wil jij weer graag de controle terug die je jarenlang aan sigaretten hebt gegeven? Weer heerlijk fris ruiken? Schone, gezonde longen en meer lucht, zodat je weer zonder te hijgen die trap op kunt lopen? Wittere tanden, frisse adem? Dat je een goed voorbeeld bent voor je kids voor wie je langer wilt leven? Een echte NIET- Roker zijn?

  Ik zal je daarin begeleiden. We gaan er dan samen voor zorgen dat je bevrijdt bent van die vieze, nare gewoonte. Je zal jezelf weer fris voelen met veel meer energie en zin in het leven. Jou trots laten zijn op de overwinning op jezelf. Je weer lekker in je vel laten zitten, zodat je met meer zelfvertrouwen in het leven staat. Jij kan dan gewoon ontspannen zijn met rokers om je heen. Het doet je helemaal niets meer. En je gewicht? Die heb jij ook prima onder controle!

  De kosten voor het traject Stoppen met Roken inclusief één maand nazorg en MP3 bedraagt € 349,- euro. In ongeveer 5 weken heb je dit bedrag er al uit en kan jij genieten van een gezond en rookvrij leven vol energie!

  Ervaringen bij “Just for You”

  Na een hoop jaren af en aan te roken, was ik er voor eens en altijd klaar mee. Ik heb verschillende methoden geprobeerd, maar niets werkte écht. Totdat ik bij Natasja terecht kwam. De hypno-sessies hebben mij lichamelijk en geestelijk op het sterke pad getrokken. Nu, na 8 maanden nog steeds geen behoefte aan een sigaret! En ik verwacht het met deze state-of-mind ook niet meer te krijgen.

  Ze doet het met volle overgave en zoveel know how. Bij haar voelde ik mij helemaal op mijn gemak om dit traject aan te gaan.
  Het was mij een waar genoegen om met Just For You samen te werken. Bedankt nogmaals,

  Een blije niet-roker!

  Sofie (43)

  "Doe vandaag iets waar je toekomstige ik je dankbaar voor zal zijn"

  Wil jij ook voorgoed een Niet-Roker zijn en blijven?

  Heb je een vraag?

  Stuur deze dan via het onderstaande formulier, dan zal ik deze zo snel mogelijk beantwoorden. 
  Let op; Heb je binnen 24 uur geen antwoord van mij gekregen, check dan even jouw spambox.
  Je mag mij natuurlijk ook via de Whats App Button een berichtje sturen.

  12 + 5 =

  Ik ga zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in mijn   privacybeleid