“Als het leven je laat struikelen, maak er dan een salto van!”

Dit ben ik

Hi, leuk dat je nieuwsgierig bent naar mijn persoontje. Als ik gedetailleerd zou moeten zijn over mijn levensverhaal dan zou ik het niet redden met een paar alinea’s. Hier een héél klein tipje van de sluier. Ik ben dus Natasja, 52 lentes jong. Zoals de meesten van jullie ben ook ik meerdere keren in mijn leven zwaar op de proef gesteld. Toen ik een aantal jaar geleden voor de zoveelste keer flink op de proef werd gesteld en mezelf daar wéér met vallen en opstaan uit knokte dacht ik; “En nu ga ik alleen nog maar dingen doen in mijn leven waar ik heel erg blij van word, en vooral waar mensen blij van worden”
Maar ja, hoe doe je dat, zo’n ommezwaai maken. Ik had geen idee! Tot een paar maanden later hypnotherapie op mijn pad kwam. Vraag me niet hoe, maar voor ik het wist stond ik ingeschreven voor de opleiding hypnotherapie practitioner. Mijn gevoel vertelde mij dat ik dit moest gaan doen. In één woord, Geweldig! Ik kwam in een wereld van verwondering en ik was hooked!

Dit is wat ik wilde, mensen blij maken en laten stralen! Ik had mijn passie gevonden! Het kon dan ook niet anders dan dat ik van mijn passie mijn werk ging maken. Zo veel mogelijk mensen een glimlach op hun gezicht bezorgen. Wat is er mooier dan dat? Mijn praktijk, Hypnotherapie “Just for You” in Beverwijk werd een feit.

Inmiddels heb ik mijzelf verder ontwikkeld en bied ik naast Hypnotherapie ook KlankschaalTherapie aan voor diepe rust en ontspanning in jouw geest en verlichting van lichamelijke klachten. Deze mooie, rustgevende therapie heeft ook een zeer transformerende en ontspannende werking. Met de komst van de Klankschaal Therapie zorgde dat voor een kleine verandering van naam voor mijn praktijk.

Praktijk Just for You
Klankschaal- en Hypnotherapie

Super trots en dankbaar dat ik al heel veel mensen heb mogen begeleiden in een nog betere versie van henzelf.  Zie ik jou ook binnenkort om samen met mij jou te transformeren naar een nog betere versie van jouzelf?

 

 

Hypnotherapie Master Practitioner

Door via hypnose contact te maken met jouw onderbewuste kunnen we jou bevrijden van jouw probleem.

Klankschaal Therapeut

Klankschaaltherapie geeft door middel van klankschaalmassage diepe ontspanning, maar geeft ook verlichting bij lichamelijke klachten zoals fybromyalgie.

SoulKey Therapeut

Met SoulKey Therapy begeleid ik jou in de mooiste reis van jouw leven. Jouw zielenreis. Een ervaring om nooit meer te vergeten.

Ervaringen bij “Just for You”

Hypnotherapie, echt een aanrader. Na jarenlang last te hebben gehad van zweten wist ik mij geen raad meer. Het belemmerde mij ontzettend in mijn werk en ik werd er erg onzeker van. Van alles geprobeerd maar niks hielp. Tot ik in contact kwam met Natasja. Natasja wist er wel raad mee en dat was niets minder dan waar want na 1 sessie was ik eigenlijk al van het probleem af. We hebben in de daarop volgende 2 sessies de puntjes op de i gezet en ik heb tot op heden geen last meer gehad van het gezweet Geweldig!!! Bedankt!

Danny (32)

Ik heb bij Natasja een 3-tal Klankschaal behandelingen gehad, welke voor mij zeer ontspannend en helend hebben gewerkt. Ik ben na ruim 20 jaar op eigen kracht met roken gestopt en had onder andere daardoor spanningen in mijn lijf en sliep heel slecht. Na elke behandeling ging het steeds wat beter en ben nu zo goed als weer ‘de oude’ Natasja is super relaxt. Ze legt alles goed en duidelijk uit wat ze gaat doen en neemt uitgebreid de tijd voor je. Ik ben zeker van plan terug te komen voor nog een paar sessies en wellicht nog een andere behandeling.
Dank je wel Natasja! Groetjes Peter

Peter (45)

Ik had al meer dan 30 jaar een slechte gewoonte om mijn vel van mijn lip te trekken met alle gevolgen van dien. Na drie sessies hypnotherapie kan ik vertellen dat ik nu al meer dan vier weken niet aan mijn lip gezeten heb. Tuurlijk moet ik er zelf ook iets voor doen…maar zonder de behandeling van Natasja was me dat nooit gelukt. Dat had ik namelijk al zo vaak geprobeerd. Ook heb ik meer rust en ontspanning in mijn leven. Kortom, ik ben heel blij met de behandelingen ook al was ik erg sceptisch. Natasja super bedankt dat je mij van mijn slechte gewoonte hebt afgeholpen en veel succes met je praktijk!

Angelique (50)

Wil jij samen met mij jouw leven weer glans en kleur geven?

Niet alleen jij, maar ook de mensen die om jou geven zullen dan met je mee stralen.