"Zelfs een weg van duizend mijl begint met een enkele stap"

Vraag jij jezelf vaak af wat jouw doel hier op aarde is?

Je wordt geboren en ineens ben je onderdeel van dit leven. Maar wat is het wat jou hier heeft gebracht? Wat is jouw doel hier?

Tref jij altijd de verkeerde mannen/vrouwen in je leven?

Veel mensen hoor ik vaak zeggen; “Ik trek altijd foute mannen/vrouwen aan.” Waarom!?

Wil jij weten waarom jij altijd negativiteit aantrekt?

Sommige mensen zeggen weleens. “Ik ben voor het ongeluk geboren.” Deze mensen hebben volgens eigen zeggen altijd pech. Hoe komt dat, en hoe kan dat veranderd worden?

SoulKey Therapy, jezelf weer terug vinden.

 SoulKey de naam zegt het al…sleutel tot je ziel. Het geeft je de antwoorden op vragen waar je al tijden mee rond loopt. Ook kan het fysieke en mentale problemen voor je oplossen die je eigenlijk al bijna je hele leven ervaart. Het is een reis naar het binnenste van jezelf, je ziel, om hierdoor werkelijk tot jezelf en in je eigen kracht te komen. SoulKey is een prachtige, leuke, grappige, maar ook zeker ontroerende reis die jou anders naar jouw huidige leven laat kijken. Inzichten, antwoorden, informatie die jij nodig hebt in dit leven zullen tot je komen. Contact met overleden dierbare zullen jou verheldering kunnen geven of misschien geeft het wel de rust in jou waar je zolang naar hebt gezocht. SoulKey Therapy is een therapie die verder gaat dan alleen praten in een stoel.

Ervaringen bij “Just for You”

Ik wist totaal niet wat ik moest verwachten en vond het ook best een beetje spannend. Maar Natasja stelde mij bij binnenkomst direct gerust. De SoulKey sessie heb ik als zeer bijzonder ervaren. Het gaf mij mooie inzichten en ik voel mij sinds de sessie heel anders. Positiever, vrijer en energieker. Een aantal weken voor deze sessie durfde ik niet alleen de supermarkt in. Een aantal dagen na de sessie ben ik dit weer aangegaan en ik ervaarde weer een sterk gevoel van zelfvertrouwen in mijzelf! Zo kreeg ik ook in mijn sessie contact met mijn overleden schoonvader en kon ik mijn vragen aan hem stellen, echt super mooi en heel bijzonder! Bedankt voor deze unieke, bijzonder mooie ervaring Natasja!

 

 

Stacey (32)

Wat een prachtige, mooie reis. Ik ben zeer onder de indruk. Natasja nam mij makkelijk en heel ontspannen mee naar de binnenwereld. Ik heb prachtige, mooie ervaringen opgedaan. Eigenlijk al mijn vragen zijn besproken en bekeken. Ook was het mooi om te zien wie ik in een vorig leven was, en dat ik daar weer heen mocht.
De rust die over mij heen is gekomen is onbeschrijfelijk. Dagen na de sessie sliep ik heel veel en is er nog veel losgelaten en opgeruimd. Laat het nog steeds lekker over mij heen komen want ik voel dat ik nog steeds in het proces zit.  Dit is echt een kadootje aan jezelf voor zelfontwikkeling en liefde. Lieve Natasja, ik ben je zeer dankbaar dat ik dit heb mogen ervaren. Je bent een Ster!

 

Daniëlle (53)

“Deuren worden geopend door je over te geven aan de dingen die op je pad komen”

Hoe ziet de SoulKey Therapy eruit?
Het traject bestaat uit twee sessies. In de eerste sessie laat ik je ervaren hoe het is en voelt om in hypnose te zijn. In deze sessie bespreken we ook wat jouw doel is en leren we elkaar wat beter kennen, zodat je met een vertrouwd en ontspannen gevoel de reis kan gaan maken. Ook kunnen we hier eventuele blokkades al een beetje opruimen. In de tweede sessie gaan we dan daadwerkelijk met de zielenreis beginnen. De eerste sessie duurt ongeveer anderhalf uur. De zielenreis zelf duurt ongeveer drie uur.

"Boven je oude zelf uitstijgen is afdalen naar de diepte om te kunnen transformeren naar een vorm die nu bij je past.

~Ingspire~

Wil jij ook transformeren in een vorm die nu bij je past?

Heb je een vraag?

Stuur deze dan via het onderstaande formulier, dan zal ik deze zo snel mogelijk beantwoorden. 
Let op; Heb je binnen 24 uur geen antwoord van mij gekregen, check dan even jouw spambox.
Je mag mij natuurlijk ook via de Whats App Button een berichtje sturen.

3 + 5 =

Ik ga zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in mijn   privacybeleid