"Wil jij ook Stoppen met Roken door Hypnose?

Wil jij weer lekker fit en gezond zijn én heel graag van dat vervelende hoestje af? 

Je loopt thuis de trap op om wat te pakken en boven sta je te hijgen alsof je de marathon hebt gelopen. Nog even en je zit met slangetjes in je neus aan een zuurstoftank. Wil je dat?

Droom je al een tijdje van die mooie flatscreen tv maar hij is gewoon te duur? 

En ondertussen paf je voor ruim 2000,- euro per jaar weg. Daar heb je een mooie flatscreen tv voor, is het niet?

Wil jij weer lekker fris ruiken én een goed voorbeeld zijn voor je kinderen? 

Je kids knuffelen je steeds minder want “Je stinkt Pap/Mam” maar voor je het weet staan ze zelf stiekem buiten een peukie te roken want “Pap en Mam doen het toch ook?”

Stoppen met roken was nog nooit zo makkelijk!

Stoppen met roken door hypnose wordt steeds populairder. Jouw vrienden stoppen één voor één en blijven dat ook. Je staat steeds vaker alleen, armoedig, buiten in de kou te roken. Jouw partner geeft je steeds minder vaak een zoen want ja, een asbak zoenen is nou niet erg aantrekkelijk. Je wordt steeds vaker ‘s morgens futloos wakker, zonder energie. Je huid is grauw, je straalt niet meer. Nicotine is de meest verslavende stof ter wereld en houdt vele miljoenen mensen in zijn greep. En jij weet dat roken ongezond is, dat het stinkt en heel veel geld kost. Je zou zo graag willen stoppen met roken. Toch doe je het niet, of doe je het wel en val je na een poosje weer terug in je oude gewoonten. Stoppen met roken is gewoon zo verschrikkelijk moeilijk. Of toch niet? Verlos jezelf uit de greep van nicotine en oude gewoonten en ga weer echt genieten!

Ervaringen bij “Just for You”

Rookvrij! Gedurende mijn leven heb ik vele malen getracht te stoppen met roken. Dit waren echter pogingen gebaseerd op: Stoppen door wilskracht. Met andere woorden ik WIL niet meer roken. Deze pogingen kostte veel moeite en uiteindelijk begon ik weer met roken. Na een “Just for You” sessie bij Natasja, was ik vrijwel direct rookvrij. Natasja heeft mij in één sessie gescheiden van mijn nicotinemonster en van mijn verslaving verlost. In plaats van op wilskracht niet meer roken, hoef ik helemaal niet meer te roken. Daardoor kost het mij geen enkele moeite. Ik ben gewoon rookvrij, net als iemand die nooit gerookt heeft. 

Bert (68)

Ik was al bijna 40 jaar een roker en had al diverse pogingen ondernomen om te stoppen met roken. Toen zag ik een advertentie van Natasja langskomen. Vooropgesteld dat ik helemaal, maar dan ook helemaal niets heb met zweverige types of dingen. Maar ik dacht, geef het een kans en heb mij er helemaal voor open gesteld. En natuurlijk, ik wilde echt stoppen. Vanaf het eerste contact tot aan de laatste nazorg voelde het zeer vertrouwd. En nu, nu ben ik een gelukkige Niet-Roker!! Het was zoveel makkelijker om door die moeilijke, lichamelijke en geestelijke periode te komen, die periode waar ik altijd terug viel, omdat ik mij niet zo wilde voelen. Maar nu kon ik met weinig moeite deze ellende weerstaan!!

Frank (54)

“Vallen is ervaring, vechten is karakter, niet opgeven is LEVEN!”

Wat gaan we samen doen? Met jouw sterke wil, volledige motivatie en enthousiasme én de kracht van hypnose, gaan wij er samen voor zorgen dat jij na één sessie een Niet-Roker bent. Na de sessie laat ik je zeker nog niet gaan. Je krijgt van mij nog één maand nazorg. Tevens krijg je een mp3 mee naar huis die jou nog meer kracht en motivatie geeft om een Niet-Roker te blijven. Je zal merken dat stoppen met roken nog nooit zo makkelijk is geweest! De sessie duurt ongeveer 2 tot 3 uur.

“Als je het woord moeilijk weglaat zal je zien dat het vanzelf makkelijker gaat”

Ben jij klaar voor een leven als Niet-Roker?

Heb je een vraag?

Stuur deze dan via het onderstaande formulier, dan zal ik deze zo snel mogelijk beantwoorden. 
Let op; Heb je binnen 24 uur geen antwoord van mij gekregen, check dan even jouw spambox.
Je mag mij natuurlijk ook via de Whats App Button een berichtje sturen.

12 + 12 =

Ik ga zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in mijn   privacybeleid