“Loslaten begint in het hoofd en eindigt in het hart”

Access Bars, het begin van iets anders

Wat als vandaag het begin van iets anders zou kunnen zijn? Wat als jij teveel plezier zou hebben om het nog te merken als mensen over je oordelen?
Al vroeg in ons leven hebben we geleerd dat het wenselijk is om over onszelf te oordelen en dat dat de manier is om je leven te leiden in deze wereld. Wat als jezelf veroordelen of beoordelen het meest onaardige was dat je jezelf ooit aandeed? En nog steeds doet? Deze wonderlijke mooie techniek genaamd “Access Bars” zal dit van binnenuit oplossen.

Wat doet Access Bars met jou?

De 32 punten op je hoofd worden dus zachtjes aangeraakt waardoor de banen tussen de punten gaan stromen en de electrische lading (vastzittende energie) kan worden losgelaten. Daardoor kan de spanning van gedachten, overtuigingen, emoties, oordelen en standpunten worden opgeruimd. Je kan het vergelijken met een harde schijf van je computer. Alles wat je in jaren hebt opgeslagen, maar wat je allang niet meer nodig hebt wordt verwijderd.
De mensen die een Bars behandeling hebben ondergaan merken dat ze minder last hebben van stress, piekeren, depressie, pijn, slapeloosheid, hooggevoeligheid, lichamelijke klachten, migraine, vermoeidheid. Het is een behandeling waarvan je heerlijk ontspannen raakt. Dat kun je merken tijdens of na de behandeling. De veranderingen die zowel mentaal als fysiek kunnen zijn, zijn het sterkst waarneembaar na ongeveer drie weken. Mensen ervaren na een Bars sessie meer ruimte in hun hoofd, alsof er is schoon gemaakt!

Access Bars Consciousness Hypnotherapie Just for You Beverwijk

Ook kinderen hebben veel baat bij een Access Bars behandeling. Ze zijn veel rustiger, slapen beter, studeren gemakkelijker, luisteren beter en hebben meer zelfvertrouwen. Heel doeltreffend voor kinderen met een vol hoofd, huilbuien, die angstig zijn en/of bang zijn om te gaan slapen.

* De Access Bars behandeling voor volwassenen bedraagt € 59,- euro en duurt ongeveer 60 minuten.
* De Access Bars Boost bestaat uit drie behandelingen en  bedraagt € 159,- euro inclusief een extra tool waarmee je jouw mindset thuis nóg       een extra boost kan geven.
* De mini Access Bars behandeling voor kids t/m 12 jaar bedraagt € 39,- euro en duurt ongeveer 30 tot 45 minuten.

Ervaringen bij “Just for You”

De Access Bars heb ik uit nieuwsgierigheid gedaan bij Natasja. En wat was dat lekker! Deze behandeling kan je zien als een verwennerij helemaal voor jezelf. Natasja doet dat op een fijne en zeer betrokken manier.
Mijn eerste behandeling heb ik ervaren alsof er een  vrachtwagen vol negativiteit uit mijn gedachtes reed. Het voelde aan als een soort zachte massage. Wat een rust ervaarde ik daarna! Ondertussen ben ik al 3 behandelingen verder en zal hier zeker mee doorgaan. Absoluut een aanrader de Access Bars!

Konstancia (33)

Zelf jouw Access Bars Behandeling inboeken!

Het is nu ook mogelijk om bij Praktijk Just for You jouw Access Bars Behandeling zelf online in te boeken. Nadat jij jouw Access Bars Behandeling hebt ingeboekt in de agenda, ontvang je automatisch een uitnodiging om jouw gegevens in te vullen en je ontvangt een afspraakbevestiging met alle informatie die jij nodig hebt! Handig en lekker snel! Wil je liever de Access Bars Boost van drie sessies boeken? Neem dan even contact met mij op.

Let op! Het is niet mogelijk om de SoulKey Therapy of Hypnotherapy behandelingen zelf online in te boeken.

"Door je te ontdoen van al je moeten, ont-moet je jezelf"

Heb jij ook zin om jezelf te ont-moeten??

Heb je een vraag?

Stuur deze dan via het onderstaande formulier, dan zal ik deze zo snel mogelijk beantwoorden.

8 + 11 =

Ik ga zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in mijn   privacybeleid