“Ga niet door het leven, Groei door het leven”

Wat is SoulKey Therapy?

SoulKey Therapy is een combinatie van exclusieve technieken en methodes die zijn ontwikkeld door Martin Castor. Het is een geavanceerde vorm van hypnose, regressie- en reïncarnatietherapie. Het is een multi-therapie die verschillende benaderingen en uitkomsten heeft, maar helemaal gericht om jou de best mogelijke ervaring te geven. Dichter bij jouw eigen ziel en bewustzijn te komen om zo te profiteren van een maximum aan zelfontwikkeling.
Waar je uiteindelijk beland voor het verkrijgen van informatie maakt niet uit. Het is altijd in jouw voordeel. Voor de één kan het antwoord van vóór het huidige leven liggen, in de bevrijding van een vorig leven. Voor de ander een reconnectie met de ziel en het ontdekken van het zielendoel met alle mogelijkheden. 

Bij SoulKey gaat het erom het bewustzijn van jou te activeren. Alle informatie die jij ontvangt komt honderd procent van jouw ziels- en onderbewustzijn. SoulKey Therapy biedt vele mogelijkheden. Je krijgt een ervaring die bij jou past en je zal exact krijgen wat jij aan kunt via deze therapie. Niets meer en niets minder.

Loop jij rond met vragen zoals;

  • Waarom trek ik altijd negativiteit aan?
  • Wat doe ik hier op aarde?
  • Waarom trek ik altijd de verkeerde mannen/vrouwen aan?
  • Wat is mijn missie of mijn levensdoel?
  • Waarom maak ik altijd de verkeerde keuzes?
  • Welke bijzondere kwaliteiten bezit ik?
  • Wie ben ik werkelijk?
  • Hoe kan ik het beste uit mezelf halen?

Of misschien heb jij wel andere levensvragen. Welke vragen je ook hebt, tijdens jouw reis kan het zomaar zijn dat jij hier jouw antwoorden vindt om zo het beste uit jezelf omhoog te halen.

Het zou ook zomaar kunnen zijn dat je tijdens jouw reis de volgende aspecten ervaart; Loslaten van denkpatronen, fysieke en mentale opluchting en groei, ontmoeting met overleden dierbare, loslaten van lichamelijke klachten, verduidelijking van situaties en keuzes in dit leven, het activeren van verborgen en vergeten vaardigheden, kennis en talenten, het loslaten van trauma’s…en nog veel meer.

SoulKey Therapy bestaat onder andere uit de volgende onderdelen;

* Ontmoeting met je gids

* Jouw zielen- of levensboek vinden

* Regressie naar een vorige leven (Past Life Regression)

* Leven tussen Levens (Life between Life)

* Communicatie en toegang tot je ziel. (Soul Counsil)

Ontmoeting met jouw gids

In Hypnose begeleid ik jou naar jouw persoonlijke zielendom, jouw ruimte waar je contact kunt krijgen met jouw gids. Jouw gids weet alles over jou en jouw leven, jouw intenties en jouw doelen. Jouw gids zal jou begeleiden tijdens jouw reis en zal jij altijd kunnen oproepen wanneer jij dat nodig vindt.

Zielenboek

Jouw zielenboek of ook wel levensboek genoemd kan jou informatie verschaffen over wie je bent en waar je op dit moment mee bezig bent. Ook kan deze jou informatie verschaffen over zaken die jou bezig houden of dingen die voor jou op dit moment belangrijk zijn en wie jij bent als ziel.

Past Life Regression

Het doel van de regressie is niet alleen het “reizen” en het vergaren van kennis. Het is om jezelf te bevrijden, iets te verduidelijken. Gebeurtenissen betreffende het huidige leven beter te begrijpen en met het leven verder te gaan. Het kan om iets kleins gaan of om zwaardere, emotionele “thema’s.” Past Life Regression brengt begrip, zodat wij pijn en sterke emoties volledig kunnen vermijden. In een notendop komt dit overeen waar het in SoulKey Therapy precies om gaat.

Life between Life

Wat doen we op het moment dat we niet gereïncarneerd zijn en we dus “gewoon”een ziel zijn? Als het voor jou bestemd is kan je dit uitvinden in het leven tussen de levens. Dit is echt een ongelooflijk, geweldige ervaring! Hier ontmoet je de poortwachter. De poortwachter heeft dezelfde achtergrond als de gids. De poortwachter kent je erg goed. Je zal hem in zielstoestand dan ook herkennen alsof hij een oude schoolvriend is. Hij zal je hier verder begeleiden.
Ook kun je in Life between Life jouw zielengroep ontmoeten, downloaden van alle kennis en informatie die jij nodig hebt en een fantastische ontmoeting ervaren met De Raad (Soul Counsil) waar liefde, humor en respect vol aanwezig is. Of misschien kom jij wel in de levens keuzekamer waar jij kunt ontdekken waarom jij juist voor dit leven hebt gekozen.

Met een SoulKey Therapy begeleid ik jou naar de antwoorden die jij nodig hebt en in jezelf verborgen liggen. Het is werkelijk een fantastisch, bijzonder, mooie reis die jouw leven op een heel positieve manier zal veranderen. (Zonder Psychedelica!)

De SoulKey Therapy bestaat uit twee sessies. De kosten voor het totale traject bedraagt € 399,- euro inclusief opname zodat je jouw reis nog terug kunt beluisteren.

 

Ervaringen bij “Just for You”

“Wat een prachtige, maar vooral bijzondere ervaring heb ik gehad met de Soulkeytherapy bij Natasja.
Ik heb eindelijk de inzichten gekregen waar ik de afgelopen jaren zo hard naar op zoek ben geweest. Ik heb mijn gids mogen ontmoeten en letterlijk het goud van het leven weer in handen gekregen. Het is een prachtige reis door je ziel, naar wie je werkelijk bent. Ik heb mezelf in een vorig leven mogen zien en ook daar weer inzichten uit gekregen. Ik heb een kijkje kunnen nemen in mijn zielenboek en zoveel positieve antwoorden kunnen meenemen. De sessie was zo bijzonder mooi, ik ben er nu na een aantal dagen later nog van aan het nagenieten. Alle gevoelens die voorbij kwamen, van een traan tot aan het schaterlachen. Ik ben zo blij dat ik deze prachtige reis heb mogen maken. Dit neem je voor altijd mee in je hart en sla je als een warme deken om je heen.” Dank je wel Natas. Een reis om nooit te vergeten!

Kim (31)

“Ik liep al jaren met een heel onprettig onderbuik gevoel en ik wist ook waar het vandaan kwam. Maar geen enkele psycholoog of psychiater kon mij hierbij helpen. Dit gevoel ging zo diep dat ik echt hulp moest hebben en ik uiteindelijk bij de juiste persoon, Natasja terecht kwam. Zij begeleid je stap voor stap en je voelt je meteen op je gemak bij haar. Deze zielenreis die je maakt is echt fantastisch. Ik zal er een klein stukje over vertellen….Ik heb een hele nare jeugd gehad en ik kon het kleine meisje in mij maar niet loslaten. Op één of andere manier beschermde ik haar altijd en droeg haar met mij mee. Tijdens de sessie waar ik steeds dieper onder hypnose kwam zag ik mijn opa en oma. Dat beeld staat nog steeds op mijn netvlies gedrukt. Zo mooi. Andere dierbaren heb ik ook gezien. Maar het ging om mijn opa en oma. Ik heb ze vastgehouden en het kleine meisje in mij droeg ik op mijn armen. Ik hield haar stevig vast gaf haar een knuffel en toen aan mijn opa en oma overgedragen. Ze zeiden je hoeft nu niet meer voor haar te zorgen dat doen wij nu. Ga leven en laat het los. Het is jouw last niet meer. Als ik er nu aan denk word ik weer emotioneel. Zo’n mooie, prachtige ervaring. Ik heb mijn kleine ik bij mijn opa en oma achtergelaten. Toen ik weer uit de hypnose kwam was ik euforisch. Ik voelde mij zo licht en wilde meteen terug omdat het daar zo mooi was en zoveel rust gaf. Ik kan iedereen deze reis aanraden. Zit je ergens mee waar niemand jou bij kan helpen wat veel dieper in jouw ziel zit, maak een afspraak bij Natasja en ik weet zeker dat je hier geen spijt van krijgt. Zij begeleid je stap voor stap. Ik ben nu een half jaar verder. En ik voel mij fantastisch!”

Nogmaals bedankt Natasja

Mariëlle (43)

"Aan degene die alle antwoorden weet, zijn niet alle vragen gesteld"

Wil jij graag antwoorden op jouw levens vragen?

Heb je een vraag?

Stuur deze dan via het onderstaande formulier, dan zal ik deze zo snel mogelijk beantwoorden. 
Let op; Heb je binnen 24 uur geen antwoord van mij gekregen, check dan even jouw spambox.
Je mag mij natuurlijk ook via de Whats App Button een berichtje sturen.

15 + 10 =

Ik ga zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in mijn   privacybeleid