Home » Blog » Hypnotherapie » Uiterlijk en Innerlijk
Uiterijk-en-Innerlijk-Praktijk-Just-for-You-Beverwijk

Uiterlijk en Innerlijk

door | 30 mei, 2022 | Hypnotherapie

Ongelooflijk!!

Dat krijg ik heel vaak te horen van een klant na een hypnotherapie traject van slechts 3 sessies.
Het kan best verbazingwekkend en ongelooflijk zijn dat als je al jaren rondloopt met een blokkade, ongewenst gedrag of heftige emotie, dat dat in een paar sessies gewoon weg is.

En toch kan dat echt! Jouw onderbewuste kan iets nét zo snel loslaten dat als het iets vast kan houden zoals een blokkade, ongewenst gedrag of heftige emotie. Je leven verandert daardoor aanzienlijk op een zeer positieve manier.

Daarom verbaas ík mezelf en kan ik er gewoon soms met mijn pet niet bij als mensen liever kiezen om met hun ellende te blijven rondlopen. Ze geven bijvoorbeeld wel geld uit voor de kapper of schoonheidsspecialiste om hun uiterlijk op te knappen, maar innerlijk gaan ze kapot.

Wat als ik samen met jou en jouw onderbewuste jouw innerlijk kan helen? Zonder pijn en moeite. Hoe zou jouw leven er dan uitzien? Wat ga je dan allemaal doen wanneer die blokkade, ongewenst gedrag of heftige emotie gewoon weg is? Heb je daar al eens over nagedacht? Durf je nu eens echt te kiezen voor je eigen geluk en te transformeren in de persoon die jij écht wilt zijn?

Stop met vasthouden wat jou pijn doet, Reik uit naar wat jou gelukkig maakt!

Natasja

Over Natasja

Doordat ik verschillende mooie methodieken heb samen gevoegd ben ik in staat om jou op een leuke, ontspannen manier te verlossen van vervelende gewoontes en belemmeringen die jouw leven beperken.

Interessante Artikelen

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin